Çözüldü CoD united offensive açılmama hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

0wThR0

Femtopat
Daha fazla  
Call of Duty united offensive oyununa Türkçe yama indirdim ve oyuna girdiğimde yeni bir oyun başlata basıyorum. Hangi zorluk seviyesini seçersem seçeyim oyun donuyor ve 10-15 saniye içinde ana menüye geri atıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. Bir bilginiz var mı? ya da patch ile alakalı mı?

Çözüm
Call of Duty united offensive oyununa Türkçe yama indirdim ve oyuna girdiğimde yeni bir oyun başlata basıyorum. Hangi zorluk seviyesini seçersem seçeyim oyun donuyor ve 10-15 saniye içinde ana menüye geri atıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. Bir bilginiz var mı? Ya da patch ile alakalı mı?

Türkçe yamayı kaldırıp deneyin. Sorun devam etmiyorsa başka yama indirin. Oyununuz orijinal mi?
Call of Duty united offensive oyununa Türkçe yama indirdim ve oyuna girdiğimde yeni bir oyun başlata basıyorum. Hangi zorluk seviyesini seçersem seçeyim oyun donuyor ve 10-15 saniye içinde ana menüye geri atıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. Bir bilginiz var mı? Ya da patch ile alakalı mı?

Türkçe yamayı kaldırıp deneyin. Sorun devam etmiyorsa başka yama indirin. Oyununuz orijinal mi?

Çözüm

Oyun orijinal değil, ondan kaynaklı olabilir. Deneyeceğim.
Tamam teşekkürler, Türkçe yamayı kaldırıp tekrar kurdum ve düzeldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı