İ İsmet12 Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 122 2 Şubat 2022 #1 Battlefield 2042 alacaktım normalde. Oyun patlayınca Call of Duty alayım dedim. Cold War'u zamanında alamadım. PS5'e alacağım oyunu Cold War'ın aktifliği az mı yoksa ileride azalır mı? Vanguard mı almalıyım sizce?
Battlefield 2042 alacaktım normalde. Oyun patlayınca Call of Duty alayım dedim. Cold War'u zamanında alamadım. PS5'e alacağım oyunu Cold War'ın aktifliği az mı yoksa ileride azalır mı? Vanguard mı almalıyım sizce?
Bitirici Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 523 3 Şubat 2022 #2 İsmet12 dedi: Battlefield 2042 alacaktım normalde. Oyun patlayınca Call of Duty alayım dedim. Cold War'u zamanında alamadım. PS5'e alacağım oyunu Cold War'ın aktifliği az mı yoksa ileride azalır mı? Vanguard mı almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Ben ikisinin de oynamadım ama bence Cold War al. CoD'un 2.dünya savaşı teması sıktı artık. Vanguarda o kadar para vereceğine git WW2 al aynı şey zaten.
İsmet12 dedi: Battlefield 2042 alacaktım normalde. Oyun patlayınca Call of Duty alayım dedim. Cold War'u zamanında alamadım. PS5'e alacağım oyunu Cold War'ın aktifliği az mı yoksa ileride azalır mı? Vanguard mı almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Ben ikisinin de oynamadım ama bence Cold War al. CoD'un 2.dünya savaşı teması sıktı artık. Vanguarda o kadar para vereceğine git WW2 al aynı şey zaten.