CoD: Warzone %100 işlemci hatası

Fractalboy

Decapat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım da 1660 Ti ekran kartı, i5 9400F işlemci 8 GB'da RAM bulunmaktadır. Oyuna girdiğim andan itibaren aşırı derede kasma ve donma oluyor YouTube'da binbir türlü FPS Boost fix %100 CPU use şeklindeki videoları izleyip tek tek denememe rağmen bir türlü çözüm bulamadım. Bana yardımcı olabilecek çözümü bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun artık aşırı sinirim bozulmaya başladı . Bu oyunun işlemciyi bu kadar dar boğaz etme şansı yok böyle bir donma kasma yok arkadaşım ayarları düşürmekle çözülebilecek bir şey de değil lütfen yardım.

İşlemci o oyunda mümkün değil %100 olmaz, ben 1600 af kullanıyorum %50 geçmiyor. Senin windows sistemine virüs bulaşmış olabilir. Oyunu açtıktan sonra aşağı alın görev yöneticisinden cpu basın bakın işlemcinizi ne yoruyor.

6 çekirdek yetersiz kalma gibi bir durum söz konusu değil ya da arkadaşların 8 GB RAM yetmiyor gibi bir durum da söz konusu değil çünkü ben i5-6500 RX580 ile oynuyorum 4 çekirdek oyunu tamamen Full grafiklerde 1600×900'de sıfır kasma 100'e yakın FPS alıyorum hatta monitör çözünürlük ayarı yükselebilsem daha fazla alırım şimdi senin bahsettiğin konuya gelirsek aynı sorunu bende PUBG'da yaşadım işlemcim hep %95 ve üstü arada sırada donma yaşıyordum ama yine de 100 ve üstü FPS'de alabiliyordum 40'da düşebiliyordu aniden, sorunu kendimce basit bir uygulama ile çözdüm ekran kartına yük binmiyordu grafikleri düşürsem dahi yine aynı sorun yaşıyordum ondan sonra bilgisayarımı gitttim televizyona taktım ve çözünürlük olarak 1900x1080 yaptım ve grafikleri Full'e çektiğim zaman 2 saate yaklaşık oynadım ve ekran kartının performansı öne çıktı işlemcim normal olarak %80'lerde oldu çözüm çok basit aslında en azından benim için çözünürlüğü yükselttim ve sorunum ortadan kalktı ve işlemcime güç veren kabloyu da tekrar çıkarıp başka kablo ile takmıştım orası ayrı ama dediğim gibi bunun iki çözümü var oyunu açtığınız vakit warzone da GPU latency ve CPU latency var onu açmanız ve FPS gösteren yerde MS yani gecikmeleri yazacak hangisi daha geç en fazla MS veriyor onu saptayın benim i5-6500 15MS veriyor neredeyse Full ayarlarda eğer geç cevap veriyorsa işlemciye çok yük biniyor çözünürlük kacta oynuyorsunuz bilmiyorum ama 1900'de oynuyorsanız bu anlattığım sorun sizin için geçerli olmayacak ve boşa anlatmış olacağım İkincisi eğer 1900'de oynuyorsanız çok büyük ihtimal arkada çalışan bir program var onu saptamanız ki Rust'ta başıma gelmişti onu düzeltmeniz gerekiyor ama ben PUBG'de oynarken sadece PUBG çalışıyordu ona rağmen 95-100lerdeydi ve çözünürlüğü yükselttim düzeldi tabii şimdi yine monitörde oynuyorum yeni monitör almam gerekiyor

Son düzenleme:

Sürekli bakıyorum ama görünen hiç birşey yok sadece oyun discord sistem vs.

1920x1080 oynuyorum dediğin değerleri oyun içinde açıp takip ediyordum zaten genelde cpu ms fırlıyor ve düşüyor

Sizdeki 6 çekirdek 12 thread bizdeki 6 çekirdek 6 thread yeni bizde mantıksal çekirdek yok. 12 thread olmasının avantajı çekirdekleri 2'ye bölüp daha fazla iş dağılımı yapabimesi.
Bana göre sorun bu bende kasma drop yok fakat fare sağa sola bazen 100'e geldiğinde işlemci dönmüyor. Hani bütün sebebi buna bağlayamam ama menude kasma gibi sorunları yaşayınca benim fikrim bu şekilde oldu.

Arkadaşlar CoD warzone adlı oyunu indirdim girdim oyunda hiç takılma donma adına bir şey yok ama görev yöneticisinden baktığım zaman CPU %95-100 arasında çalışıyor. GPU ise 20 falan oluyor. Sizce bu durum normal mi? Ayrıca PC'ye sorun yaratır mı?
i5 9600K ve ASUS RTX 2060 s kullanıyorum 3200 MHz 16 GB RAM var ayrıca...

GPU kullanımı düşük 100'e yakın olması gerekiyor bir terslik var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
, bizzat benim çektiğim video. 8 GB RAM bu oyun için sadece ''açmak'' için yeterli. Sıkıntı RAM miktarınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…