CoD Warzone 2.0 oynanır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
İlk çıktığında bayağı bir tepki toplamıştı hala aktif oyuncusu var mı? Steam'de çok olumsuz yorumu var sebebi nedir oynayan varsa açıklayabilir mi?

İlk çıktığında bayağı bir tepki toplamıştı hala aktif oyuncusu var mı? Steam'de çok olumsuz yorumu var sebebi nedir oynayan varsa açıklayabilir mi?

Ben oynuyorum ama eskisi kadar zevk vermiyor aktif oyuncu çok kalmadı.

Oyun çıktığından beri oynuyorum. Hesabın yeniyse "Shadow ban" dedikleri bir durum var yani hesap incelemeye alınıyor ve ortalama 1 hafta sürüyor. Bu 1 hafta boyunca oyunu oynayamıyorsun. Her güncellemede FPS düşüşleri, aim asistin aşırı güçlü olması(oyunda movement yok) ve hilecilerin fazla olması gibi şeyler insanları soğutuyor.

Aktif oyuncu olarak Steam DB'de hep ilk 10 da ayrıca PS ve Xbox'da var yani oyuncu sayısı olarak kafana takmada oyunun bazı garip problemleri olabiliyor güncellemelerden sonra bir de aim asist falan bazen can sıkabiliyor onun dışında oynayabilirsiniz.

Ben bir COD fanıyım. Bu oyunu sevmeme rağmen oyundan nefret ederek bıraktım. @rafetsunal'ın dediklerine tamamen katılıyorum. Mevcut sistemimle başlangıçda 75 FPS oynarken her güncellemede bu değer düştü. Ayrıca hileciler ve konsol oyuncuları kanser ediyor. Tavsiye etmiyorum. Umarım Warzone 3 bu şekilde olmaz. Tabi eğer oda çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…