CoD: Warzone açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

MystreKey

Hectopat
Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce oyunu oynadığımda yine hata veriyordu bugün tekrar denedim belki düzeltmişlerdir diye fakat bir fark göremedim. Bazı arkadaşlarımda oyun 200 GB ama bende 105 GB olarak gözüküyor dosyalarını falan her şeyini doğruladım fakat yine değişen bir şey yok. Ekran kartım Windows'um hepsi güncel son sürüm hatanın sistemle kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum internette benim sistemimle ilgili CoD MW videoları var fakat benim bilgisayarımda açılmıyor. Sorunu çözemedim hiçbir şekilde işte yönetici izni verdim falan hiçbiri sorunu çözmedi ticket da atamadım bilmiyorum yani. Bu oyunu oynamayı çok isterim doğrusu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sanırım bir DLL hatası Recep abi yardımcı olursa daha mutlu olurum çünkü gerçekten isterim bu oyunu oynamayı.

Sistemim:
AMD RX 460.
Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
Intel Xeon X5450.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 112

Hardware ban gibi mı? Eğer öyleyse olabilir. Önceki mesajımdaki dosyayı da atın. Ayrıca komutun sonucunu da belirtin.

Ban değil de işlemcilerin sse 4.0 mı ne öyle bir şeyi desteklemiyorsa bazı oyunlar açılmıyormuş Apex Legends'ta mesela benim işlemcim yüzünden açılmıyor ama bu hatayı vermiyor tabii ki de işlemcin desteklemiyor diye ama bunda öyle değil. Crashdump.dmp burada: crashdump
CMD komut sonuçlarınında fotosunu koydum.

Geri dönecek misin? Attım sonuçları.

Son düzenleme:

Discord ne gibi bir sorun yaratıyor ki kaldırınca oyun açılacak mı?
Daha kaldırmadım bugün kaldırırım ama kaldırmamın sebebini de söylerseniz iyi olur.

Attığınız dump dosyasından Discord'un sorun çıkardığını gördüm. Neden sorun çıkardığını bilmiyorum ama daha önce de böyle bir durumla karşılaştım. Kaldırıp oyunu tekrar açmaya çalışın. Açılırsa belirtin, açılmazsa da daha bilgili birisini etiketlerim.

Denetim masasından Discord'u kaldırdım ama yine açılmadı.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 42
@MURAT5038 hocam, şöyle bir dump dosyası var. Ben çözemedim.
Bu tür çakma sistemlere bakmıyorum maalesef. Önceden de demiştim birkaç kez. Hata almaya müsaitler her zaman.

Bu tür çakma sistemlere bakmıyorum maalesef. Önceden de demiştim birkaç kez. Hata almaya müsaitler her zaman.

Çakma sistem?
Yanlış yere cevap verdiniz galiba hocam ben oyunun hatasını merak ediyorum.
Anladım. Discord'u tekrardan kurabilirsiniz o zaman.

@Murat5038 hocam, şöyle bir dump dosyası var. Ben çözemedim.

Arkadaşınızın Windows 10'a garezi var herhalde ya da öyle bir şey duymamış sanırsam.
Recep abi gibi birisini etiketleme gibi bir şansınız var mı bellki bu herkese bu cevabı veriyor.
Anladım. Discord'u tekrardan kurabilirsiniz o zaman.

@Murat5038 hocam, şöyle bir dump dosyası var. Ben çözemedim.

Ee abi yardım etmeyecek misin?
Bu kadar mı koskoca forum bir sürü konu açtım hiçbirinde Recep abi dışında yardım eden olmadı bir de 20 k beğeni falan alıyorsunuz adam gelmiş yardım etmeyeceğim yazıyor konuya şaka gibi.

Ee abi yardım etmeyecek misin?
Arka arkaya mesaj yazdığınız zaman bildirim gelmiyor, özellikle geri dönüş yapmıyorum değil yani. Konuları gezerken şansına gördüm mesajınızı.

Murat hocamın sorunu Windows 10 ile değil, bazı bileşenler sürekli hata almaya müsait olduğu için bakmaya değmeyeceğini belirmiş. @Recep Baltaş'ı tabii ki etiketlerim ama adamı günde yüzlerce konuya etiketliyorlar, görmeyebilir.

Murat hocamın sorunu Windows 10 ile değil, bazı bileşenler sürekli hata almaya müsait olduğu için bakmaya değmeyeceğini belirmiş.
Bileşenden değil, dediğim gibi çakma sistemlerle uğraşanlar için diyorum. Destekli olmayan uyumsuz olan sistemi kafalarınca oynuyorlar hata alınca neden hata aldım diyorlar sonra Bu tür uyumsuz sistemler için demiştim etiketlemeyin diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…