CoD: Warzone açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

MystreKey

Hectopat
Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce oyunu oynadığımda yine hata veriyordu bugün tekrar denedim belki düzeltmişlerdir diye fakat bir fark göremedim. Bazı arkadaşlarımda oyun 200 GB ama bende 105 GB olarak gözüküyor dosyalarını falan her şeyini doğruladım fakat yine değişen bir şey yok. Ekran kartım Windows'um hepsi güncel son sürüm hatanın sistemle kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum internette benim sistemimle ilgili CoD MW videoları var fakat benim bilgisayarımda açılmıyor. Sorunu çözemedim hiçbir şekilde işte yönetici izni verdim falan hiçbiri sorunu çözmedi ticket da atamadım bilmiyorum yani. Bu oyunu oynamayı çok isterim doğrusu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sanırım bir DLL hatası Recep abi yardımcı olursa daha mutlu olurum çünkü gerçekten isterim bu oyunu oynamayı.

Sistemim:
AMD RX 460.
Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
Intel Xeon X5450.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 112

Doğru dürüst bir zaman söylemenizi istememe rağmen çıkınca güncelliyorum diyorsun.
Çoluk çocuk işte göz ardı et.

Kıt mısın? Doğru dürüst bir zaman söylemenizi istememe rağmen çıkınca güncelliyorum diyorsun.

Kanka sorun işlemcimde işlemcime destek vermiyor oyun yani oyunu açmak için driver güncellemek yerine işlemcimi değiştirmem lazım en son güncelleme 25.05'te gelmiş ekran kartıma daha da güncelleme gelmemiş oldu mu kardeşim benim maymuna anlatır gibi mi anlatıcaz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    10,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben anlamıyorum çakma sistemden kastınız ne ben bilmiyorum yani Windows 10 Pro kullanıyorum.
İki defa söyledim, işletim sistemiyle alakası yok. Hala daha anlamamakta ısrar ediyorsun.
Siz biliyorsunuzdur diye bu bir uyumsuz işlemci hatasıdır.
O zaman niye konuyu DLL hatası diye açıyorsun? İşlemciden sadece bir yerde bahsetmişsin orada da kendinden emin konuşmamışsın. Sorununu yanlış anlat, sonra bana niye yardım etmiyorlar diye tribe gir.
Zaten ben bu işlemciyi modlu bir şekilde taktım yoksa Xeon'u ben nasıl takayim?
Biz neden bahsediyoruz acaba? Adamın çakma sistem dediği olay bu işte. Yapılmaması gereken bir şey yapıyorsun, sonra sistemde niye hata var diyorsun.
Buradaki bilgili arkadaşlar sadece DLL linki atıp indirtiyorlar.
Konudaki ilk mesajını oku bakalım. Hatta dur, senin için ben alıntılayayım:
...hatanın sistemle kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum...
...sanırım bir DLL hatası...
Kendinle çelişiyorsun.

Kardeşim ben sorunun uyumsuz işlemci olduğunu biliyordum ama bir arkadaş sanırım DLL hatası dedi bende DLL uzmanı forum Technopat'a yazdım sanırım DLL hatası diye yazdım zaten emin değildim emin olmak için yazdım kesin DLL hatası yazmadım birader sana neyin kafasındasın. Bu arada Türkçe öğrenin çakma sistem demek orijinal Windows kullanmayan demektir ben çakma sistem kullanmıyorum gelmişsin burada bana çakma sistem diyorsun okuduğunu anla önce.

Peki 20 mesajın arasından delikanlı bir arkadaşımız niye soket sorunlu desteklemiyor diye sorunu açıkladı bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim gelmişsin burada lagaluga yapıyorsun sen yanlış anlamışsın demek ki çocuk nasıl cevap verdi o zaman ?
Demek ki sende sorun var cevabı bilen güzelce veriyor senin bir şeyden haberin yok gelmişsun burada bana niye tribe giriyorsun diyorsun beni meşgul ediyorsun bilmiyorsam bilmiyorum de bu arada çakma sistem ne demek bir oku tamam mı kardeşim benim?

Bu arada Türkçe öğrenin çakma sistem demek orijinal Windows kullanmayan demektir.
Senin dediğin çakma işletim sistemi, Türkçe öğrenecek kişi sensin. Ayrıca çakma sistemi de ben demedim, okuduğunu anlamak önemli.
...beni meşgul ediyorsun...
Ben mi meşgul ediyorum? 3 sayfaya ulaşan bir konu çözülmese bile konu sahibi hep en azından yardım etmeye çalıştığımız için teşekkür eder, sen 5. sayfada bize Türkçe öğren diyorsun. Sorun kimde acaba?

Burayı da Instagram yorumları falan sandın herhalde, bildiğin tartışmaya gelmişsin.

Kimse de senin kardeşin falan değil. Yardım almaya geldiğin yerde böyle davranmazsın; sorununu adam gibi anlatır, bir şey dendiği zaman da kıvırmazsın.

Son düzenleme:

Ben teşekkür ettim sana ama bana nasıl davrandığına bak adamı etiketledin bende merakla bekliyorum bilgili arkadaşlar diye adam gelip yardım etmiyorum çakma sistem o bozuk o hatalı eee sonuç ne sonuç yok tabii ki de .
bana kardeşim işlemcin sorunlu DLL hatası değil yanlış söylemiş arkadaş senin yenilemen lazım diyebilirsin burada Murat'ı etiketleyip beni eziyorsunuz bir de adamın cevabını beğeniyorsun utanmadan.
Hiç utanmadın mı yardım etmek için etiketlediğin arkadaş boş bir cevap verince mahcup olmadın mı?
Bana gelip kardeşim ben başka birisine söyleyeyim kusura bakma tekrardan diyebilirdin gelmişsin burada beni ezikliyorsun ayıp değil mi eymen diye 10 IQ arkadaşta zaten boş boş cevaplar veriyor.
Ben sana inanmasam zaten senin dediklerini yapmam 3 sayfa dediğin her şeyi yaptım yardıma ihtiyacım var diye teşekkür ederim tekrardan ama burada çakma sistem yardım yok etiketlemeyin deyip üstüne bir de yardım etmeyi bırakıyorsun hoş mu?
Bak 4 sayfalık olayda arkadaş gelip sorunu söyledi bu kadar zor mu birader sorunu söylemek zor herhalde hadi gidin siz DLL dosyası yükletin millete 86 en iyi cevap almışsın o 86'nın hepsininde DLL dosyası yüketlme olduğundan eminim kardeşim benim.

Bu arada benim orijinal aldığım RX 460 ve 2. el Xeon server işlemcisine çakma sistem diyorsun o işi geç burada mahalle dili konuşmuyoruz çakma sistem deyince herkesin aklına orijinal olmayan Windows gelir benim işlemcimden nasıl çakma sistem olduğunu anladın her toplama sistem çakma o zaman size göre.
Kıt mısın? Doğru dürüst bir zaman söylemenizi istememe rağmen çıkınca güncelliyorum diyorsun.

Olum sende git şuradan bir de yorum beğeniyorsun benimle dalga geçmek için dün hesap açmışsın acizsin 10 yaşında çocuk musun dalga geçip bir de izliyorsun yazık sana olm report ettim seni sana 10 keredir cevabını verdiğim şeyi hala daha soruyorsun bir de kıt mısın diyorsun yazık kafana.

Amacım seni eziklemek değildi. Murat hocamın o mesajını beğenmemin sebebi de şudur: Her konuya bakmıyor kendisi, ben de hangi konulara bakmadığını tam olarak anlayamamıştım şimdiye kadar. Şimdi sorununun modlanmış Xeon işlemcilerle olduğunu öğrendim, anladığımı belirtmek için de mesajını beğendim. Utanılacak bir şey görmüyorum burada.

Yardım etmeyi kendi isteğimle bırakmıyorum, bilgimin sonuna geldim. Ve gördüğün üzere sen sorunu zaten biliyormuşsun.

Bütün en iyi cevaplarım DLL yükletmesi olsa ne olacak? Demek ki en az 86 insana yardımcı olmuşum. Kaldı ki aralarında mavi ekran hataları, sürücü sorunları ve elektriksel mevzular da var. Bilmeden konuşmak kolay tabii. Burada kalıcı ol, bakalım sen kaç kişinin sorununu çözüyorsun.

Bak Xeon server işlemcisi 100 defa söyledim bunu normal bir bilgisayar takmak için modlamak gerekiyor tamam mı burası okey değil mi?
Bak şimdi ben bunu takınca çakma olmuyor ben bunu yapan eleman demiş ki bu işlemciyi ister modlayın kullanın ister server işlemcisi olarak kullanın demiş yani burada çakma bir işlemci vakası yok ben bunu 5 TL'ye almadım.

Senin çakma dediğin şey bir orijinal ürünün başka birisi tarafından ucuz bir şekilde üretilip satılmasına denir kardeşim orijinal Xeon'u modladık taktık kullanıyoruz bunda ne gibi çakmalık var anlamadım ki ne diyonuz siz.

Ve son kez söyleyim madem Xeon işlemci olduğunu biliyordunuz bana burada çakmaa diyiceğine kardeşim Xeon işlemciler bu oyunu açamıyor de geç nasıl ?

Bak Xeon server işlemcisi 100 defa söyledim bunu normal bir bilgisayar takmak için modlamak gerekiyor tamam mı burası okey değil mi?
"Okey" ben ne dedim zaten? Adamın çakma dediği olay da bu, 20 defa söylemek gerekiyor sanırım anlaman için.
Senin çakma dediğin şey...
Ben mi dedim çakma diye? Kitap okumanın önemi burada devreye giriyor. Mesajları baştan sonra bir oku bakalım, kim çakma demiş?

Oyunu oynmak için gereken minimum işlemci, yönerge seti uzantıları var orası ile CPU-Z programını indirin kurun ınstructions kısmını karşılaştırın. 10 yıllık bir teklonojiye destek vermek çok saçma olurdu zaten desteklemeyecek ki millet yenisini alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…