A add Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar CoD Warzone'a girdiğimde login olduktan sonra oyun yükleme ekranında takılıyor. Oyun çökmüyor ama hata kodu falan da almıyorum sadece yükleme ekranının ötesine geçemiyorum. Sistemim sistem gereksinimlerine uyuyor Son düzenleme: 9 Ekim 2020
Arkadaşlar CoD Warzone'a girdiğimde login olduktan sonra oyun yükleme ekranında takılıyor. Oyun çökmüyor ama hata kodu falan da almıyorum sadece yükleme ekranının ötesine geçemiyorum. Sistemim sistem gereksinimlerine uyuyor
KS KS A add Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #11 AXCHNEER dedi: Çok iyi işlemci değerleri ama sanırım dosyalar bozuk. Genişletmek için tıkla... silip yeniden yüklesem düzelir mi Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Çok iyi işlemci değerleri ama sanırım dosyalar bozuk. Genişletmek için tıkla... silip yeniden yüklesem düzelir mi
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ekim 2020 #12 add dedi: Silip yeniden yüklesem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle. Artı 0 Eksi