İyi akşamlar, oyununu Steam'den aşağıdaki seçenekleri aftifleştirip yükledim. Oyna'ya basınca birkaç saniye durdur yazısı geliyor sonra tekrardan oyna yazısı geliyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda ise sadece bootstrapper.exe çalışıyor sonra kapanıyor. bootstrapper.log dosyasındaki kayıtlarda aşağıdaki gibi, Torrent'lerimi yüklediğim bir klasörün içinde CoD MW 2 hatası veriyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Kod:
[2400] 08/20/25 16:58:19: Failed to open \??\C:\Users\kullaniciadi\Torrents\Call of Duty Modern Warfare II Campaign\Call of Duty\Randgrid.sys (3).
[2400] 08/20/25 16:58:20: Failed to enroll AIK. Exit code: 0x80070490
O zaman son bir adım kaldı. Log dosyasında belirtilen konuma yani C:\Users\kullaniciadi\Torrents\Call of Duty Modern Warfare II Campaign\Call of Duty yoluna Rangrid.sys dosyasını kopyalayın. Klasör açıp yapabilirsiniz. Rangrid.sys dosyasına ana oyunun kurulu olduğu dizinden ulaşabilirsiniz, oradan kopyalayıp bu yola yapıştırın.
O zaman son bir adım kaldı. Log dosyasında belirtilen konuma yani C:\Users\kullaniciadi\Torrents\Call of Duty Modern Warfare II Campaign\Call of Duty yoluna Rangrid.sys dosyasını kopyalayın. Klasör açıp yapabilirsiniz. Rangrid.sys dosyasına ana oyunun kurulu olduğu dizinden ulaşabilirsiniz, oradan kopyalayıp bu yola yapıştırın.