HealDrop Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 6 7 Nisan 2020 #1 Sistemim: İlk aldığım hata: Yukarıdaki hataya evet dediğimde: -------------------------------------------------- Yukarıdaki hataya hayır dediğimde: Bu hataya evet dediğimde: Bu yukarıdaki hatayı alıyorum. Sonuç olarak oyunu açamıyorum.
Sistemim: İlk aldığım hata: Yukarıdaki hataya evet dediğimde: -------------------------------------------------- Yukarıdaki hataya hayır dediğimde: Bu hataya evet dediğimde: Bu yukarıdaki hatayı alıyorum. Sonuç olarak oyunu açamıyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.509 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 7 Nisan 2020 #11 Battle.net. Artı 0 Eksi
KS KS HealDrop Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 6 7 Nisan 2020 #12 SebastianCastellanos dedi: Ekran kartı belleği(VRAM) istenileni Karşılamıyor. Ekran kartınız da kaç GB VRAM mevcut? Ayrıca Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... 1GB GDDR5 - HD7850 Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: Ekran kartı belleği(VRAM) istenileni Karşılamıyor. Ekran kartınız da kaç GB VRAM mevcut? Ayrıca Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... 1GB GDDR5 - HD7850
mrkomec Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 162 7 Nisan 2020 #13 SebastianCastellanos dedi: Onu bilmiyordum. Kusuruma bakmayın. Peki, bu oyun hangi platform da mevcut? Genişletmek için tıkla... Battle.netten indirilip oynanıyor. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: Onu bilmiyordum. Kusuruma bakmayın. Peki, bu oyun hangi platform da mevcut? Genişletmek için tıkla... Battle.netten indirilip oynanıyor.
KS KS HealDrop Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 6 7 Nisan 2020 #14 O zaman ben bi soğuk su içeyim.Gta5 RP devam Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #15 HealDrop dedi: 1GB GDDR5 - HD7850 Genişletmek için tıkla... Maalesef, Sisteminiz bu oyun için yeterli değil. Artı 0 Eksi
HealDrop dedi: 1GB GDDR5 - HD7850 Genişletmek için tıkla... Maalesef, Sisteminiz bu oyun için yeterli değil.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #16 SebastianCastellanos dedi: Onu bilmiyordum. Kusuruma bakmayın. Peki, Bu oyun hangi platform da mevcut? Genişletmek için tıkla... Battle.net Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: Onu bilmiyordum. Kusuruma bakmayın. Peki, Bu oyun hangi platform da mevcut? Genişletmek için tıkla... Battle.net