O OyunPos Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 66 16 Mart 2020 #1 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 16 Mart 2020 #2 Burdan bilemeyiz. Sizin oyunu açıp FPS değerlerine ve aralardaki takılmaları kontrol ederek düzenlemeniz daha ideal olacaktır.
Burdan bilemeyiz. Sizin oyunu açıp FPS değerlerine ve aralardaki takılmaları kontrol ederek düzenlemeniz daha ideal olacaktır.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 16 Mart 2020 #3 Details & Texture ayarlarını normale çekebilirsin. Anti-aliasing SMAA T2X yap.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 16 Mart 2020 #4 Benimde ekran kartım 1050. Bende merak ediyorum nasıl oynayacağımı. Oyun iniyor 9 gb kaldı.
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #5 OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda oynayabilirsin
OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda oynayabilirsin
B Bekir Kaplan Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 8 Yer HATAY İSKENDERUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE MÜDÜRÜ 31 Mart 2020 #6 ben sırf bu oyun için bir pc düzmek istiyorum. ne gibi yada ne kadarlık bir pc iyi bir oyun oynamamı sağlar ?
ben sırf bu oyun için bir pc düzmek istiyorum. ne gibi yada ne kadarlık bir pc iyi bir oyun oynamamı sağlar ?
BATORYA Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 338 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #7 Bekir Kaplan dedi: Ben sırf bu oyun için bir PC düzmek istiyorum. Ne gibi ya da ne kadarlık bir PC iyi bir oyun oynamamı sağlar? Genişletmek için tıkla... Orta seviye bir işlemci ve GTX 1060 6 GB bir kart ve 16 GB RAM işinizi fazlasıyla görür.
Bekir Kaplan dedi: Ben sırf bu oyun için bir PC düzmek istiyorum. Ne gibi ya da ne kadarlık bir PC iyi bir oyun oynamamı sağlar? Genişletmek için tıkla... Orta seviye bir işlemci ve GTX 1060 6 GB bir kart ve 16 GB RAM işinizi fazlasıyla görür.
B Bekir Kaplan Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 8 Yer HATAY İSKENDERUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE MÜDÜRÜ 8 Nisan 2020 #8 peki bu pc nerden almam mantıklı. yada nerden güvenilir şekilde alabilirim.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 22 Nisan 2020 #9 OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi oynatir ortalama ayarlarda 60 80 olacak sekilde oynatir.
OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi oynatir ortalama ayarlarda 60 80 olacak sekilde oynatir.
C candy123 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Aralık 2020 #10 OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Benim ana ekranda donuyor hata verip atıyor ayarlara bile giremiyorum nasıl yapabilirim?
OyunPos dedi: Eki Görüntüle 514925 Merhaba. Yukarıdaki gibi bir sistemle CoD Warzone'u hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Benim ana ekranda donuyor hata verip atıyor ayarlara bile giremiyorum nasıl yapabilirim?