B bahrullahgundogan Decapat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben Call of Duty Warzone indirmek için kendi sitesine girdim ve .exe dosyası indirdim. Fakat resimlerde görülen hatayı veriyor, bu sorunu nasıl çözerim?
Merhaba arkadaşlar, Ben Call of Duty Warzone indirmek için kendi sitesine girdim ve .exe dosyası indirdim. Fakat resimlerde görülen hatayı veriyor, bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm General Pong Krell 20 Ağustos 2021 Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com
Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 20 Ağustos 2021 #2 Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com
KS KS B bahrullahgundogan Decapat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 Çözüldü bu şekilde sağolun. General Pong Krell dedi: Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Çözüldü bu şekilde sağolun. General Pong Krell dedi: Sitede hesap oluşturup bilgisayarınıza uygulamayı yükleyin, sonra oyunu onun içinden indirmeyi deneyin. Blizzard Entertainment Dedicated to creating the most epic entertainment experiences...ever. www.blizzard.com Genişletmek için tıkla...