SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Grafik ayarlarında oynama yapınca bu hatayı veriyor. Oyunu sildim, tekrar indirdim bi süre hata vermiyordu, şimdi grafik ayarları yapınca tekrar hata veriyor. Cold War'da sorun olmuyor ama Warzone'da bu hatadan muzdarip oldum.
Grafik ayarlarında oynama yapınca bu hatayı veriyor. Oyunu sildim, tekrar indirdim bi süre hata vermiyordu, şimdi grafik ayarları yapınca tekrar hata veriyor. Cold War'da sorun olmuyor ama Warzone'da bu hatadan muzdarip oldum.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 10 Ocak 2021 #2 Çözüldü: CoD: Warzone DEV ERROR 6328 hatası Oyunu indirdiğim günden beri bu hatayı almaktayım. Hatayı araştırdım, 5 tane çözüm yolu vardı. Hepsini denedim fakat yine aynı hatayı vermekte. www.technopat.net How to Fix Call of Duty Modern Warfare Dev Error 6328 In this guide, we will explain how you can fix the Call of Duty Modern Warfare dev error 6328. Out of all the first-person shooter games franch www.getdroidtips.com Şu iki linke bir göz atabilir misiniz? Önce Technopat'ta bulunan konudakileri deneyin, çalışmazsa ikinci linktekileri deneyin. Artı 1 Eksi
Çözüldü: CoD: Warzone DEV ERROR 6328 hatası Oyunu indirdiğim günden beri bu hatayı almaktayım. Hatayı araştırdım, 5 tane çözüm yolu vardı. Hepsini denedim fakat yine aynı hatayı vermekte. www.technopat.net How to Fix Call of Duty Modern Warfare Dev Error 6328 In this guide, we will explain how you can fix the Call of Duty Modern Warfare dev error 6328. Out of all the first-person shooter games franch www.getdroidtips.com Şu iki linke bir göz atabilir misiniz? Önce Technopat'ta bulunan konudakileri deneyin, çalışmazsa ikinci linktekileri deneyin.
Dryondaime Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 375 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nöbette doktor, nöbet dışında oyuncu :) 10 Ocak 2021 #3 Grafik ayarlarında kastınız oyun içi grafik ayarları mı yoksa GPU overclock mu? Bende bu hata unstabil GPU OC yaparsam oluyor. Varsa geri alıp deneyiniz. Artı 0 Eksi
Grafik ayarlarında kastınız oyun içi grafik ayarları mı yoksa GPU overclock mu? Bende bu hata unstabil GPU OC yaparsam oluyor. Varsa geri alıp deneyiniz.
KS KS SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 Dryondaime dedi: Grafik ayarlarında kastınız oyun içi grafik ayarları mı yoksa GPU overclock mu? Bende bu hata unstabil GPU OC yaparsam oluyor. Varsa geri alıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir GPU OC işlemi yapmadım. Artı 0 Eksi
Dryondaime dedi: Grafik ayarlarında kastınız oyun içi grafik ayarları mı yoksa GPU overclock mu? Bende bu hata unstabil GPU OC yaparsam oluyor. Varsa geri alıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir GPU OC işlemi yapmadım.