T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Bu hatanın nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #2 Msi afterburnerı kapatıp girmeyi denesene hocam bende o yüzden yapıyordu. Artı 0 Eksi
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 tuğrahan sezer dedi: Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Bu hatanın nedenini bilen var mı? Eki Görüntüle 1220088 Genişletmek için tıkla... Çözüldü: CoD Warzone "DirectX encountered an unrecoverable error" hatası Oyuna giriyorum, bu hatayı veriyor ve atıyor. Bir de oyuna girerken Save modeda başlatayim mi diyor, evet de desem hayır da desem yine atıyor. www.technopat.net Artı 0 Eksi
tuğrahan sezer dedi: Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Bu hatanın nedenini bilen var mı? Eki Görüntüle 1220088 Genişletmek için tıkla... Çözüldü: CoD Warzone "DirectX encountered an unrecoverable error" hatası Oyuna giriyorum, bu hatayı veriyor ve atıyor. Bir de oyuna girerken Save modeda başlatayim mi diyor, evet de desem hayır da desem yine atıyor. www.technopat.net