M.aliiblgnc Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün oyunu indirdim ve oyunda tam eğitime başlıyorum atıyor. Dosya Ekleri IMG20210603203936.jpg 128 KB · Görüntüleme: 75
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 4 Haziran 2021 #2 Bende bu hatayı alıyordum ama emin değilim. Ayarlarda RAM kullanımı ile ilgili ayar var onu %100 yapınca düzelmişti. Ama çok nadiren yine oluyordu. Özellikle Alt Tab yapınca. Artı 0 Eksi
Bende bu hatayı alıyordum ama emin değilim. Ayarlarda RAM kullanımı ile ilgili ayar var onu %100 yapınca düzelmişti. Ama çok nadiren yine oluyordu. Özellikle Alt Tab yapınca.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 4 Haziran 2021 #3 Görev yöneticisinde çalışan bir CoD falan var mı? Var ise kapat. CS için olmuştu. Artı 0 Eksi
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 4 Haziran 2021 #4 Bora Dere dedi: Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Genişletmek için tıkla...
S supremeshrek Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 304 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bir Garip Öğrenciyim... 4 Haziran 2021 #5 hata bendede var codun sorunu arkadaşının hesabı varsa oyuna girebiliyosun Artı 0 Eksi
KS KS M.aliiblgnc Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #6 yokk 301517 dedi: Görev yöneticisinde çalışan bir CoD falan var mı? Var ise kapat. CS için olmuştu. Genişletmek için tıkla... supremeshrek dedi: hata bendede var codun sorunu arkadaşının hesabı varsa oyuna girebiliyosun Genişletmek için tıkla... hesabı yeni açtımm, zaten ücretsiz değil mi? yeni hesap açıp mı deneyeyim zaten güncellemiştim ekran kartını geforce kendi uygulamasından hem de Artı 0 Eksi
yokk 301517 dedi: Görev yöneticisinde çalışan bir CoD falan var mı? Var ise kapat. CS için olmuştu. Genişletmek için tıkla... supremeshrek dedi: hata bendede var codun sorunu arkadaşının hesabı varsa oyuna girebiliyosun Genişletmek için tıkla... hesabı yeni açtımm, zaten ücretsiz değil mi? yeni hesap açıp mı deneyeyim zaten güncellemiştim ekran kartını geforce kendi uygulamasından hem de
S supremeshrek Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 304 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bir Garip Öğrenciyim... 4 Haziran 2021 #7 M.aliiblgnc dedi: yokk hesabı yeni açtımm, zaten ücretsiz değil mi? yeni hesap açıp mı deneyeyim zaten güncellemiştim ekran kartını geforce kendi uygulamasından hem de Genişletmek için tıkla... olmuyo çözersen haber ver Artı 0 Eksi
M.aliiblgnc dedi: yokk hesabı yeni açtımm, zaten ücretsiz değil mi? yeni hesap açıp mı deneyeyim zaten güncellemiştim ekran kartını geforce kendi uygulamasından hem de Genişletmek için tıkla... olmuyo çözersen haber ver