Merhabalar yukarıda görüldüğü gibi, oyun anlamadığım bir şekilde bu ekranda sabit kalıyor, hiçbir değişim olmuyor. Sebebi nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Biraz beklemeyi denediniz mi? Ne kadar bekliyorsunuz? Rekor kıran inanılmaz rağbetin getirdiği kalabalık serveri ciddi manada zorluyor. Ben normal multiplayer girerken bile az da olsa etkilendiğini hissediyorum. Önümüzdeki günlerde güncelleme geliyor. Belki bu da faydalı olabilir.
Giriş yapılıyor yazıyor. Yanlış bilgilendirmeyelim. Kendi sitesindeki üyelik etkilemiyor. Ben oyuna kayıt olurken kendi Activision sitesine dahi girmedim. Direk giriş yapıyor.
Biraz beklemeyi denediniz mi? Ne kadar bekliyorsunuz? Rekor kıran inanılmaz rağbetin getirdiği kalabalık serveri ciddi manada zorluyor. Ben normal multiplayer girerken bile az da olsa etkilendiğini hissediyorum. Önümüzdeki günlerde güncelleme geliyor. Belki bu da faydalı olabilir.
Yorumun için teşekkürler. Gerçekten fazlasıyla bekledim sadece bu ekranda kalıyor, yaklaşık 30 dakika beklemiş olmam lazım.
Sorunumu çözdüm arkadaşlar. Bilmiyorum başka arkadaşlarda işe yarar mı, ben actıvıson şifremi değiştirerek düzelttim, yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
Çözümünü buldum arkadaşlar, oyunun Türkiye bölgesinde desteği yok ve çoğumuzun hesabının bölgesi Türkiye olduğu için giriş yapamıyoruz. Çözüm oyunun içindeki kaydolma ekranından yeni hesap açın. Ben Almanya bölgesinden açtım, zaten fark edersiniz ki hesap açarken oyunun kaydolma ekranında Türkiye bölgesi yok. Bu şekilde oyuna giriş yapabildim yardımım dokunan arkadaşlar yorumumu beğenmesi yeterli.