CoD Warzone giriş ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

efe furkan

Kilopat
Katılım
15 Aralık 2017
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2020-03-16_14-08-45.png


Merhabalar yukarıda görüldüğü gibi, oyun anlamadığım bir şekilde bu ekranda sabit kalıyor, hiçbir değişim olmuyor. Sebebi nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Biraz beklemeyi denediniz mi? Ne kadar bekliyorsunuz? Rekor kıran inanılmaz rağbetin getirdiği kalabalık serveri ciddi manada zorluyor. Ben normal multiplayer girerken bile az da olsa etkilendiğini hissediyorum. Önümüzdeki günlerde güncelleme geliyor. Belki bu da faydalı olabilir.
 
Doğru. Oyun ekraninin ilerlememesi aklıma dosyalarda hata olabileceğini aklıma getirdi bağlantıylada alakali olabilir öncelikle modemi resetle “giriş yapmıyor bağlanmıyor sorun bu”
 
Biraz beklemeyi denediniz mi? Ne kadar bekliyorsunuz? Rekor kıran inanılmaz rağbetin getirdiği kalabalık serveri ciddi manada zorluyor. Ben normal multiplayer girerken bile az da olsa etkilendiğini hissediyorum. Önümüzdeki günlerde güncelleme geliyor. Belki bu da faydalı olabilir.

Yorumun için teşekkürler. Gerçekten fazlasıyla bekledim sadece bu ekranda kalıyor, yaklaşık 30 dakika beklemiş olmam lazım.
Sorunumu çözdüm arkadaşlar. Bilmiyorum başka arkadaşlarda işe yarar mı, ben actıvıson şifremi değiştirerek düzelttim, yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
 
Çözümünü buldum arkadaşlar, oyunun Türkiye bölgesinde desteği yok ve çoğumuzun hesabının bölgesi Türkiye olduğu için giriş yapamıyoruz. Çözüm oyunun içindeki kaydolma ekranından yeni hesap açın. Ben Almanya bölgesinden açtım, zaten fark edersiniz ki hesap açarken oyunun kaydolma ekranında Türkiye bölgesi yok. Bu şekilde oyuna giriş yapabildim yardımım dokunan arkadaşlar yorumumu beğenmesi yeterli.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı