CoD Warzone "GPU driver" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

toprock

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Oyunun yaklaşık 2 gün inmesini bekleyip bir heyecanla açtığımda GPU driver hatası aldım. Driver'ı güncellememi isteyip istemediğimi soruyor. Evet dediğimde CoD'un sitesine yönlendiriyor. Hayır dediğimde oyunu açıyor ama ekran simsiyah bir şekilde, birkaç saniye sonra kapatıyor ve güncelleme istiyor. Gerek GeForce Experience, gerek manuel olarak güncelledim. Bilgisayardaki her şey güncel fakat açamıyorum. Ekran kartım GeForce 610M 8 GB RAM'im i5 3. nesil işlemcim mevcut.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
İyi forumlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilgisayarla oyunu oynayabileceğinizden emin değilim. Ekran kartı sürücünüz hangi sürüm? Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA DDU ile kaldırıp şu driverı kurma şansınız var mı?
Bahsettiğiniz linkten driver'ı indirip kurmuştum bir öncekini silip. Fakat;

''Nvidia

The recommended driver version for Call of Duty: Warzone is Game Ready Driver 442.59. Learn more about the Call of Duty: Warzone Game Ready Driver Release.

On Windows 7, driver version Game Ready Driver 419.00 or above is required, though Game Ready Driver 440.97 is still recommended. ''

Önerdiği GRD versiyonu 419.00 ve üstü. Fakat benim yükleyebildiğim versiyon 391.35 WHQL. GeForce Experience' de zaten güncel sürüm yüklü dediği için bir işlem yapamıyorum...
Driver'ın doğru şekilde kurduğunuzdan emin misiniz.DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
CCleaner ile önceki versiyonu silip Regedit dosyalarını temizleyip tekrar kurdum. Nvidia sitesinden indirdim ayrıca GeForce Experience uygulamasından kontrol ettim. DDU ile bir bilgim olmadığı için işlem yapmadım.

Bahsettiğiniz linkten Driver'ı indirip kurmuştum bir öncekini silip. Fakat;

"NVIDIA

The recommended driver version for Call of Duty: Warzone is Game Ready Driver 442.59. Learn more about the Call of Duty: Warzone Game Ready Driver Release.

On Windows 7, driver version Game Ready Driver 419.00 or above is required, though Game Ready driver 440.97 is still recommended. "

Önerdiği grd versiyonu 419.00 ve üstü. Fakat benim yükleyebildiğim versiyon 391.35 WHQL. GeForce Experience'de zaten güncel sürüm yüklü dediği için bir işlem yapamıyorum...

CCleaner ile önceki versiyonu silip regedit dosyalarını temizleyip tekrar kurdum. NVIDIA sitesinden indirdim ayrıca GeForce Experience uygulamasından kontrol ettim. DDU ile bir bilgim olmadığı için işlem yapmadım.

Hocam, ekran kartınız güncel sürücleri desteklemediği için oynayamıyorsunuz. En başta belirtmiştim zaten. O sistemle 20 FPS bile alamazdınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı