Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Nasil düzelteceğim? İlk Steam'e geldiğinde giriyordum. Çık gir yaptım, o ilk çıktığında yok GPU hatasi veriyor. Halen öyle.
Nasil düzelteceğim? İlk Steam'e geldiğinde giriyordum. Çık gir yaptım, o ilk çıktığında yok GPU hatasi veriyor. Halen öyle.
Melneo Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 Ben Online'ı oynuyorum sıstemım ıyı olmasına ragmen FPS düşmesi vs. Oluyor dosya doğrulaması yapınca duzelmıstı bir dene ıstersen. Artı 0 Eksi
Ben Online'ı oynuyorum sıstemım ıyı olmasına ragmen FPS düşmesi vs. Oluyor dosya doğrulaması yapınca duzelmıstı bir dene ıstersen.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #3 Melneo dedi: Ben Online'ı oynuyorum sıstemım ıyı olmasına ragmen FPS düşmesi vs. Oluyor dosya doğrulaması yapınca duzelmıstı bir dene ıstersen. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun online sadece oyle değilmi Artı 0 Eksi
Melneo dedi: Ben Online'ı oynuyorum sıstemım ıyı olmasına ragmen FPS düşmesi vs. Oluyor dosya doğrulaması yapınca duzelmıstı bir dene ıstersen. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun online sadece oyle değilmi