CoD Warzone GPU kullanımı ani düşüş

panoras

Centipat
Arkadaşlar merhaba oyun içi FPS droplar yaşıyorum ve nedenini bulamıyordum grafik ayarlarım Ultra'da degil tam performans almak için özel ayar yaptım. Particule efektler falan Low'da yani. Bu sistemle de takılma yaşamak zoruma gidiyor açıkçası 1 buçuk aylık sistem. 1080P'de oynuyordum biraz düşüreyim dedim belki derdime çare olur resolution 90'a falan çektim ama FPS droplar hala devam ediyordu MSI Afterburner'la bakarken oyun içi takılmaları GPU kullanımının yaptıgını gördüm. %100'lerden bir anda %70'lere düşüyor ve geri çıkıyordu anlık GPU kullanımı düşüşü yaşıyorum bunun bir çaresi var mıdır?

Sistemim.
ASUS TUF 3 RX 5700.
Ryzen 5 3600.
2x8 3000 MHz Corsair LPX RAM.
SSD 500 GB(oyun SSD'de)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu en yüksek ayarlara alıp oyna ayarlar ile alakası yok. Oyun sırasında sıcaklıkları kontrol et en fazla kaç derece oluyor.
Oyun esnasında ekran kartım max 68 derece gördü.
PSU modeli ve özelliklerini yazın. RAM'leri sistemden kontrol et 16 GB görünüyor mu?
FSP 600w hydro model psu kullanıyorum. RAM'lerim 16 GB bir sıkıntı yok o konuda.
Warzone oyuncusu olarak başıma hiç gelmedi RAM 8 GB iken FPS düşmesi yaşıyordum 16 yaptığımda düzeldi. R5 1600 AF + MSI GTX 1660 Armor OC'la oynuyorum neredeyse her şey Ultra'da ortama göre 80 ve 110 FPS arası alıyorum ama 110'dan direk 80E düşmüyor. RAM'leri ve frekanslarını bir kontrol edebilirsin.
Dostum ben de 120-150 fps arası alıyorum ama çözemedim bu dropların nedenini. RAM'lerimde bir sıkıntı yok BIOS'dan 3000 mhz ayarlı hic bir sıkıntı yok.
Fikri olan yok mu arkadaşlar?
+

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı