Feonir Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 303 6 Ocak 2021 #1 CPU: Ryzen5 3550H, GPU: GTX1650, RAM: 16 GB. Notebook bilgisayarımda Warzone için ideal grafik ayarlarını bulamıyorum. Temiz bir görüntü ve sabit 60 FPS verse benim için yeterli. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
CPU: Ryzen5 3550H, GPU: GTX1650, RAM: 16 GB. Notebook bilgisayarımda Warzone için ideal grafik ayarlarını bulamıyorum. Temiz bir görüntü ve sabit 60 FPS verse benim için yeterli. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #2 Geç oldu ama şu videoyu öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geç oldu ama şu videoyu öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et