Çözüldü COD:Warzone Hata Vermeden Kapanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

224963

Kilopat
Oyun genelikle solo mod olmak üzere hata vermeden kapanıp masaüstüne atıyor hiçbir şey anlamadım ve bu olay çok sinir bozucu hale gelmeye başladı. Daha önce bu PC ile çok fazla oyun oynadım ama hiçbir oyunla böyle bir şeyle karşılaşmadım sorunun PC'den olcağını düşünmüyorum ama genede atım özellikleri. Eğer bu sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?
PC:
*R3 2200G.
*GTX 1650.
*8 GB 2666 MHz RAM.

Support activision böyle durumların genellikle driver güncellenmemesi ve diğer güncellemelerin yapılmamasından kaynaklandığını açıklamış. Ekran ve diğer driverlarının güncel olup olmadığını kontrol eder misin?

Arkadaşlar ben oyun çıktığından beri oyuna girememiştim. çoğu kişide olan 5 10 dk oynadıktan sonra masaüstüne atma hatası vardı. ve bugün bunu çözmüş bulunuyorum. bende işe yaradı. bu sorunu olanlar denesin belki sizdede olur.

Çözüm olarak bunu yaptım. oyuna girdim. oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exeyi bulun exenin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. oyuna dönün. oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizdede kasma olacaktır ilk başta. yani oyuncular oyundan atıldığında. ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelicek. ve hiç hata vermeden oynamaya devam ediceksiniz. oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. çünkü oyundan çıktıktan sonra exeyi kendisi ekliyor.

Arkadaşlar ben oyun çıktığından beri oyuna girememiştim. çoğu kişide olan 5 10 dk oynadıktan sonra masaüstüne atma hatası vardı. ve bugün bunu çözmüş bulunuyorum. bende işe yaradı. bu sorunu olanlar denesin belki sizdede olur.

Çözüm olarak bunu yaptım. oyuna girdim. oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exeyi bulun exenin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. oyuna dönün. oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizdede kasma olacaktır ilk başta. yani oyuncular oyundan atıldığında. ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelicek. ve hiç hata vermeden oynamaya devam ediceksiniz. oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. çünkü oyundan çıktıktan sonra exeyi kendisi ekliyor.

Denicem dostum eyvallah.

Sayesinde sorunu çözdüm. 2 gündür deniyorum atmadı, sorun çözüldü, tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı