CoD Warzone için kaç GB yer ayırmalıyım?

Hocam ben oyun 175GB yer kaplıyor demedim, minimum istediği düzey 175GB yazıyor. Ona dayanarak dedim.

Ama o Modern Warfare ile birlikte istediği alan. Tek Warzone indirirsen 83 GB kaplar.

Bir ara 100 GB civarlarına yaklaşmıştı ama arkadaşların dediği gibi 200'lere ulaştı mı bilmiyorum. Zaten oyun "güncelleme var" dediğinde karalar bağlıyordum en son Bu dediğim sadece online olan oyunu için. Yani yanında indirilen single player kısmından bahsetmiyorum bu arada yanlış olmasın.

Bir ara 100 GB civarlarına yaklaşmıştı ama arkadaşların dediği gibi 200'lere ulaştı mı bilmiyorum. Zaten oyun "güncelleme var" dediğinde karalar bağlıyordum en son

200'lere ulaşmaz bence, ulaşırsa oyuncuların çoğunluğu oyunu siler.

200'lere ulaşmaz bence, ulaşırsa oyuncuların çoğunluğu oyunu siler.
Geliştiricileri uyarmak lazım işte bu konuda "Lan bende öyle bir SSD yok arkadaş anlayın bunu artık, yeter bu güncellemeler ya" cümlesini çevirip yollamak lazım

Geliştiricileri uyarmak lazım işte bu konuda "Lan bende öyle bir SSD yok arkadaş anlayın bunu artık, yeter bu güncellemeler ya" cümlesini çevirip yollamak lazım

Ama oyun güzel, boyutunu hak eden bir oyun.

Çok şükür 100 olmamış daha Sildim çünkü geçenlerde o yüzden teyit edemedim ben de. Eksik olma kral

Güzel, kesinlikle katılıyorum. Ama dolar pahalı işte sorun orda

Oyun ücretsiz, dolarla ne alakası var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…