CoD: Warzone indirilmeli mi?

Mod olarak iletilen ek indirmeye sahip "modlar" oyunun kendisini satın aldıysanız erişiminiz oluyor. Yani ek olarak sonradan satın alım gibi bir söz konusu ya da DLC mantığında değiller.

Warzone, CoD tarafından ücretsiz sağlanan fakat ana oyunun multiplayer'ında kullanımda olan haritalar, silahlar vb. içeriğin Battleroyal modu olarak sunduğu oyun modudur. Burada ne oyunun tam haline ihtiyacınız var ne de başka bir şeye. Kendi içerisinde farklı oynanış modları falanda bulunuyor bunun.

Warzone son iki sezon ile kendi ayağına sıktığını düşünüyorum, Battlefield 2042'in çıkışı ile bir şeyler yapmak istediler ya da başka bir proje ile ilgileniyorlar bilemeyeceğim fakat çokta birbirine kafa tutabilecek durumda değil. Ha ama arkadaşın var ise oynamaktan zevk alabileceğin bir oyun.

Tüm modlar bunlar.
Eki Görüntüle 1084218

Çoğu batle Royale oyunlarında 4 kişiye kadar destek var.
Kardeşim o attığın mod falan değil. Yanlış yönlendirme adamı. Warzone için bir mod değil yani onlar. COD:MW veya COD:CW için o modlar. Warzone dediğiniz oyun Batte Royal mod. Diğerleri Multiplayer kısmı. Warzone ile sadece Battle Royal oynarsınız. @361370

Ben Warzone oynuyordum ama arkadaşlarımın PC'si yetmediği için tek başıma canım sıkılıyordu ve bıraktım ama oyun güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı