kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #11 Djsnake65 dedi: Diğer modlar için belli bir ücret ödüyorsunuz ama arkadaşınızla Battle Royale oynayabilirsiniz ve ücretsiz indirilir. Genişletmek için tıkla... Warzone Battle Royale oyunudur ve bütün modları ücretsizdir plunder vs. Siz sanırım Modern Warfare'dan bahsediyorsunuz?
Djsnake65 dedi: Diğer modlar için belli bir ücret ödüyorsunuz ama arkadaşınızla Battle Royale oynayabilirsiniz ve ücretsiz indirilir. Genişletmek için tıkla... Warzone Battle Royale oyunudur ve bütün modları ücretsizdir plunder vs. Siz sanırım Modern Warfare'dan bahsediyorsunuz?
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 26 Haziran 2021 #12 kullanıcı1 dedi: Warzone Battle Royale oyunudur ve bütün modları ücretsizdir plunder vs. siz sanırım Modern Warfare'dan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır istersen bir daha bak. Diğer modları kurmak isteyince para istiyor.
kullanıcı1 dedi: Warzone Battle Royale oyunudur ve bütün modları ücretsizdir plunder vs. siz sanırım Modern Warfare'dan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır istersen bir daha bak. Diğer modları kurmak isteyince para istiyor.
kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #13 Djsnake65 dedi: Hayır istersen bir daha bak. Diğer modları kurmak isteyince para istiyor. Eki Görüntüle 1084232 Eki Görüntüle 1084233 Genişletmek için tıkla... Hocam sen Warzone oynuyor musun? Onlar oyunun multiplayerı.
Djsnake65 dedi: Hayır istersen bir daha bak. Diğer modları kurmak isteyince para istiyor. Eki Görüntüle 1084232 Eki Görüntüle 1084233 Genişletmek için tıkla... Hocam sen Warzone oynuyor musun? Onlar oyunun multiplayerı.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 26 Haziran 2021 #15 kullanıcı1 dedi: Hocam sen Warzone oynuyor musun? Onlar oyunun multiplayerı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir mod satın almadan sadece Warzone'da arkadaşıyla oynayabilir. Edit: Ben oyunu bıraktım.
kullanıcı1 dedi: Hocam sen Warzone oynuyor musun? Onlar oyunun multiplayerı. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir mod satın almadan sadece Warzone'da arkadaşıyla oynayabilir. Edit: Ben oyunu bıraktım.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 26 Haziran 2021 #16 Anladığım kadarıyla Warzone'un modu sadece Battle Royale. Başka oyunlardaki gibi ölüm kalım savaşı gibi modlar yok.
Anladığım kadarıyla Warzone'un modu sadece Battle Royale. Başka oyunlardaki gibi ölüm kalım savaşı gibi modlar yok.
kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #17 Rasim Kayrak dedi: Anladığım kadarıyla Warzone'un modu sadece Battle Royale. Başka oyunlardaki gibi ölüm kalım savaşı gibi modlar yok. Genişletmek için tıkla... Warzone Battle Royale oyunu. CoD'un multiplayer versiyonu ise. Bayrak kapmaca, Künye toplama vs gibi modlar ücretli.
Rasim Kayrak dedi: Anladığım kadarıyla Warzone'un modu sadece Battle Royale. Başka oyunlardaki gibi ölüm kalım savaşı gibi modlar yok. Genişletmek için tıkla... Warzone Battle Royale oyunu. CoD'un multiplayer versiyonu ise. Bayrak kapmaca, Künye toplama vs gibi modlar ücretli.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 26 Haziran 2021 #18 kullanıcı1 dedi: Warzone Battle Royale oyunu. CoD'un multiplayer versiyonu ise. Bayrak kapmaca, künye toplama vs gibi modlar ücretli. Genişletmek için tıkla... Warzone kendi başına bir oyun değil mi?
kullanıcı1 dedi: Warzone Battle Royale oyunu. CoD'un multiplayer versiyonu ise. Bayrak kapmaca, künye toplama vs gibi modlar ücretli. Genişletmek için tıkla... Warzone kendi başına bir oyun değil mi?
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 26 Haziran 2021 #19 Call Of Duty Modern Warfare: WarZone. WarZone ücretsiz bir eklenti, oynanabilir içerik gibi bir şey.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 26 Haziran 2021 #20 Juarex dedi: Call of Duty Modern Warfare: Warzone. Genişletmek için tıkla... Bu oyunda ölüm kalım savaşı gibi modlar ücretli ancak Warzone ücretsiz. Doğru anladım mı?
Juarex dedi: Call of Duty Modern Warfare: Warzone. Genişletmek için tıkla... Bu oyunda ölüm kalım savaşı gibi modlar ücretli ancak Warzone ücretsiz. Doğru anladım mı?