CoD Warzone indirmeye değer mi?

HoPali08

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Warzone indirmeye karar verdim fakat oyunu hiç oynamadım. Oyun indirmeye değer mi? PUBG'den farkı ne? Bunları cevaplarsanız sevinirim.

Ben Pubg'den daha çok beğenmiştim. Loot yaparken boş bir silahta bulabilirsin eklentili silahta. Market sistemi var para toplayıp ordan daha önce hazırladığın loadout çağırabilirsin zırh alabilir veya arkadaşını diriltebilirsin. Paraşüt açma kapatma olayını da sevmiştim. Uzun zamandır oynamadığım için aklıma ilk olarak bunlar geldi.

Değer ben baya sevmiştim ama Türkiye'de hiç tutulmadı sorun değil ama Warzone oynayan hiç Türk yok gibi. Tek başına oynarsan sıkılırsın.

Değer ben bayağı sevmiştim ama Türkiye'de hiç tutulmadı sorun değil ama Warzone oynayan hiç Türk yok gibi. Tek başına oynarsan sıkılırsın.

Warzone oynayan sürü ile Türk var. Warzone Türkiye Discord'una git bir sürü kisi oluyor her saat.

Hocam ben çıktığından beri oynuyorum oyun gayet zevkli oynadıktan sonra PUBG boş geliyor açıkçası lakin tek sıkıntısı güncellemeler 35 GB güncelleme yaptığımı hatırlıyorum

Gerçek bir battle royal oyunu olmadığı için ben sevmedim.

PUBG ile tek ortak noktası BR olması. PUBG'den 10 kat daha iyi. Türkiye'de çok fazla oynanan bir oyun ama yayıncılara para dağıtmadığı için çok popüler değil.

Değer ben baya sevmiştim ama Türkiye'de hiç tutulmadı sorun değil ama Warzone oynayan hiç Türk yok gibi. Tek başına oynarsan sıkılırsın.
Oynanmadığını söylemişsin ama Rank 1 Türk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…