COD Warzone inik olduğu halde tekrar iniyor

contraiNN

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu 3 gün önce indirdim ve oynadım. Bugün oyuna girmek için tıkladığım da battle net üzerinden tekrar indirmeye başladı 83 GB. Oyun kurulu olduğu dosya boyutu ise 77.7 GB olarak gözüküyor. Tekrardan mı indireceğim şimdi ben bu kadar GB oyunu?

Dosya Ekleri

• fd.png
    792,7 KB · Görüntüleme: 93
Konu yanlış yere açılmış ama cevap verelim. Toplam indirilen boyutu gösteriyor olabilir.
  • Oyunun dosyalarını tarayıp tekrar deneyin.

Maalesef COD'un kronik bir sorunu bu. Doğrulama filan fayda etmiyor. Baştan indirmeniz gerekiyor. Aynı problem geçen gün bir tanıdığımda oldu. Güncelleme sonrası oyunu tekrar indirmesi gerekti. Yine de olası bir çözüm bulursanız, buraya yazarsanız aklımızda olsun. Ama şimdilik bir çözümü yok gibi.

Ben normal şekilde güncelleştirmemi yapmıştım. 14 GB bir problem olmamıştı. Herkeste olmuyor galiba.

Battlenet bu konuda çok sorunlu. Yeniden indirmeniz gerekiyor ya da kapatıp açın yönetici olarak başlatın vs bu tür şeyler deneyin. Bazen rastgele düzeliyor. Zaten bu oyunun anası ağladı artık, oynamasanız da olur.

Ben normal şekilde güncelleştirmemi yapmıştım. 14 GB bir problem olmamıştı. Herkeste olmuyor galiba.
İlginç bir şekilde herkeste olmuyor. Ben de sorunsuz bir şekilde güncelleme yapabildim fakat bazı arkadaşlar güncelleme sonrası oyunu tekrar baştan indirmek zorunda kaldılar. Kendimizi şanslı sayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…