Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 496 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #11 Tavsiyelerin için çok sağol
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 31 Mayıs 2020 #12 Hocam battlenet isminizi atar mısınız? Ekleyeyim isterseniz denk gelirse gireriz .
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 31 Mayıs 2020 #13 Tıbbiyeli dedi: Tavsiyelerin için çok sağol Genişletmek için tıkla... Ben de Warzone oynayayım diyorum, siz bana oyunu öğretin ben size edit yapmayı. Nasıl anlaşma ama?
Tıbbiyeli dedi: Tavsiyelerin için çok sağol Genişletmek için tıkla... Ben de Warzone oynayayım diyorum, siz bana oyunu öğretin ben size edit yapmayı. Nasıl anlaşma ama?
Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 496 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #14 Abdullah_Kadir dedi: Hocam battlenet isminizi atar mısınız? Ekleyeyim isterseniz denk gelirse gireriz . Genişletmek için tıkla... HekimBey#2137 Antonio Montana dedi: Ben de Warzone oynayayım diyorum, siz bana oyunu öğretin ben size edit yapmayı. Nasıl anlaşma ama? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu birkaç maç girseniz öğrenirsiniz anlatmakla pek olmuyor malesef oynayarak öğrenmek en iyisi aklınıza takılan olursa sormaktan çekinmeyin ama
Abdullah_Kadir dedi: Hocam battlenet isminizi atar mısınız? Ekleyeyim isterseniz denk gelirse gireriz . Genişletmek için tıkla... HekimBey#2137 Antonio Montana dedi: Ben de Warzone oynayayım diyorum, siz bana oyunu öğretin ben size edit yapmayı. Nasıl anlaşma ama? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu birkaç maç girseniz öğrenirsiniz anlatmakla pek olmuyor malesef oynayarak öğrenmek en iyisi aklınıza takılan olursa sormaktan çekinmeyin ama
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 16 1 Haziran 2020 #15 Aimin çok iyi. Güzel vurmuşsun. Attığın Headshot olsun.
Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 496 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #16 Perceival dedi: Aimin çok iyi. Güzel vurmuşsun. Attığın Headshot olsun. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah Teşekkür ederim.
Perceival dedi: Aimin çok iyi. Güzel vurmuşsun. Attığın Headshot olsun. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah Teşekkür ederim.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Haziran 2020 #17 Tıbbiyeli dedi: Hekimbey#2137 Ekledim hocam. Genişletmek için tıkla...