CoD Warzone maç bulmuyor

Caganu

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu 5 gün önce yükledim 4 gündür rahat rahat oynuyordum fakat bugün birden oyun lobi bulmamaya başladı sabahtan beridir de rebirth island ve Battle Royale gibi modlarda hiçbir şekilde lobi bulmuyor bir tek oyunun yan modlarından olan Clash moduna girebiliyorum bir tek o modda lobi buluyor oyunun dosyalarını battlenetten doğruladım fakat hala aynı şekilde

Son düzenleyen: Moderatör:
Shadow ban yemiş olabilirsiniz çok fazla raporlama üstüne hile vs açtıysanız. Ya da fibere geçtiyseniz Superonline fiberde sorun var. Geçtiğimden beri bende de lobi bulmuyor maalesef.

Shadow ban yemiş olabilirsiniz çok fazla raporlama üstüne hile vs açtıysanız. Ya da fibere geçtiyseniz Superonline fiberde sorun var. Geçtiğimden beri bende de lobi bulmuyor maalesef.
Hile açmadım hiçbir şekilde zaten fiberdeydim fakat bugün maç bulmamaya başladı sadece ve bunu düzeltemez mıyım?

Hile açmadım hiçbir şekilde zaten fiberdeydim fakat bugün maç bulmamaya başladı sadece ve bunu düzeltemez mıyım?
Yani shadowban açmak için yapılabilecek
bir şey var mı?

Maalesef shadowban yediyseniz yok. Shadowbanda kolay kolay yemezsiniz 4 günde ama bir türlü yemeyi becerdiyseniz beklemekten başka çare yok.
Bilmiyorum nasıl yedim bende sadece Clash ve Rebirth İsland oynuyorum o kadar iyi de oynamıyorum ortalamayım bir sebebi olmalı saçmalık

Maalesef shadowban yediyseniz yok. Shadowbanda kolay kolay yemezsiniz 4 günde ama bir türlü yemeyi becerdiyseniz beklemekten başka çare yok.
Şuan oyunu silmek istiyorum sinirden bari bu bakmam gereken süreç nedir biliyor musunuz (shadowbanın açılmasına) uzunsa eğer şimdiden silicem

Son düzenleme:
Uzun sürebiliyor bazı yayıncılarda 2-3 hafta gördüm. Başka hesaplarla oynuyorlardı mecburen. Sende başka hesap açıp oynayabilirsin.
Tamamdır teşekkürler.

Uzun sürebiliyor bazı yayıncılarda 2-3 hafta gördüm. Başka hesaplarla oynuyorlardı mecburen. Sende başka hesap açıp oynayabilirsin.
Kafayı yemek üzereyim 2. hesabı açtım onuyordum ilk maç npprmal geçti öldüm vesire 2. maç iyi oynadım maçın ortasında attı beni şuanda da maç bulmuyor 350 pingden küçük bu hesapla da ban yemiş olamam heralde değil mi?

birde üstüne lobime 2 3 tane hile gelmesi shadowban yediğimden dolayı mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı