Belasıüsünde Femtopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 51 Yer Malatya Doğanşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Call of Duty Warzone Mobile çıkıyormuş, doğru mu acaba bu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.669 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Mart 2022 #2 Doğru. Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 Belasıüsünde dedi: Arkadaşlar Call of Duty Warzone Mobile çıkıyormuş, doğru mu acaba bu? Genişletmek için tıkla... Böyle bir site var ama doğrumu bilmiyorum Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com
Belasıüsünde dedi: Arkadaşlar Call of Duty Warzone Mobile çıkıyormuş, doğru mu acaba bu? Genişletmek için tıkla... Böyle bir site var ama doğrumu bilmiyorum Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 14 Mart 2022 #4 Evet. Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 14 Mart 2022 #5 metilfenidat dedi: Doğru. Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com Genişletmek için tıkla... Keşke normal Warzone'nun sistem gereksimlerini biraz düşürseler
metilfenidat dedi: Doğru. Join us in building Call of Duty® Warzone™ for mobile! www.callofduty.com Genişletmek için tıkla... Keşke normal Warzone'nun sistem gereksimlerini biraz düşürseler
ZlpFilee Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2022 #6 Umarım güzel yapabilirler, çünkü diğer oyunlardan daha hızlı bir oynanışı var ve bunu mobile yansıtmak zor olabilir.
Umarım güzel yapabilirler, çünkü diğer oyunlardan daha hızlı bir oynanışı var ve bunu mobile yansıtmak zor olabilir.
GüneyGündoğ Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 14 Mart 2022 #7 Belasıüsünde dedi: Arkadaşlar Call of Duty Warzone Mobile çıkıyormuş, doğru mu acaba bu? Genişletmek için tıkla... Oyun 170GB nasıl Mobile taşınır zaten Online CoD oyunu var ve Battle royal orada bulunmakta sanmıyorum.
Belasıüsünde dedi: Arkadaşlar Call of Duty Warzone Mobile çıkıyormuş, doğru mu acaba bu? Genişletmek için tıkla... Oyun 170GB nasıl Mobile taşınır zaten Online CoD oyunu var ve Battle royal orada bulunmakta sanmıyorum.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 14 Mart 2022 #8 GüneyGündoğ dedi: Oyun 170GB nasıl Mobile taşınır zaten Online CoD oyunu var ve Battle royal orada bulunmakta sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun 78 GB 1 hafta önce indirdim ve 78 GB dı.
GüneyGündoğ dedi: Oyun 170GB nasıl Mobile taşınır zaten Online CoD oyunu var ve Battle royal orada bulunmakta sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun 78 GB 1 hafta önce indirdim ve 78 GB dı.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2022 #9 CoD: Mobile'daki BR'nin aynısı olacak merak etmeyin.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #10 CoDM'da zaten Battle Royale modu var, neden çıksın ki?