CoD: Warzone nedir?

Fazla abartılan ve PUBG gibi düşecek olan Battle Royale oyunudur. Aslında yanlış anlaşılmasın burada oyunlardan ziyade düşecek olan Battle Royale'dir.
Katılıyorum, bir süre sonra sıkıyor, ben PC’yi bir heyecanla aldım PUBG oynayabileceğim diye, 3 ay geçti sıkıldım hikaye oyunları alıyorum artık😁

Fazla abartılan ve PUBG gibi düşecek olan Battle royale oyunudur. Aslında yanlış anlaşılmasın burada oyunlardan ziyade düşecek olan Battle Royale'dir.

Maalesef doğru hocam. Ama buna popüler kültür diyebiliriz. Herkes oynuyor, o yüzden diğer kişiler oynamak istiyor. Mesela adam sevmiyor, ama herkes oynadığı için oynamak istiyor. PUBG, Apex ve yakında Valorant gibi olacak sonu.

Maalesef doğru hocam. Ama buna popüler kültür diyebiliriz. Herkes oynuyor, o yüzden diğer kişiler oynamak istiyor. Mesela adam sevmiyor, ama herkes oynadığı için oynamak istiyor. PUBG, Apex ve yakında Valorant gibi olacak sonu.
Valorant’a ne oldu hocam? Önceden çok mu oynanıyordu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı