CoD Warzone oynanır mı?

raxee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an CoD Warzone indiriyorum. İndirmeye değer mi? Sıkılmadan aralıksız oynayabilir miyim? Gönül isterdiki Black Ops warfare falan oynamak isterdi ama birçok yer dolara geçtiği için onları oynayamıyorum o yüzden bedava olduğu içinde Warzone indiriyorum diğer oyunlardaki gibi zevk alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Warzone bir, Battle Royale oyunu. Battle Royale oyunlarını seviyorsan pusmayı falan seviyorsan eğlenirsin, fakat takım ölüm maçı gibi hızlı oyunları seviyorsan bu oyundan sıkılırsın.

Fakat takım ölüm maçı gibi hızlı oyunları seviyorsan bu oyundan sıkılırsın.

CoD serisini CoD yapan bunlar zaten. Onlar kötüyse ona CoD denmez çöp denir. (Online kısmında)

Warzone bir, Battle Royale oyunu. Battle Royale oyunlarını seviyorsan pusmayı falan seviyorsan eğlenirsin, fakat takım ölüm maçı gibi hızlı oyunları seviyorsan bu oyundan sıkılırsın.
Takım ölüm maçlarını daha çok seviyorum ama bildiğim kadarıyla warzone hızlı bir oyunmuş ve map leri küçükmüş.

Warzone hızlı bir oyunmuş ve mapleri küçükmüş.

Ücretsiz kısmını oynayabilirsiniz ki ücretsiz kısmı da sadece Battle Royale oynamanıza izin veriyor. Deneyin, denemekten zarar gelmez.

CoD serisini CoD yapan bunlar zaten. Onlar kötüyse ona CoD denmez çöp denir. (Online kısmında)
Codm oynayan birisi olarak bence Cod oyunlarının online kısımları gayet güzel.(Warzone dan nefret ediyorum, orası ayrı) Cod MW II indirip oynamak isterim açıkçası.

Ücretsiz kısmını oynayabilirsiniz ki ücretsiz kısmı da sadece Battle Royale oynamanıza izin veriyor. Deneyin, denemekten zarar gelmez.

Codm oynayan birisi olarak bence Cod oyunlarının online kısımları gayet güzel.(Warzone dan nefret ediyorum, orası ayrı) Cod MW II indirip oynamak isterim açıkçası.
tek battle royale yok hocam battle royala ama takım amçı gibi aynı.Bende Cod MW oynamak çok isterdim ama işte çok pahalı.

Tek Battle Royale yok hocam Battle royala ama takım amçı gibi aynı. Bende CoD MW oynamak çok isterdim ama işte çok pahalı.

Şahsen Battle Royale'den son derece nefret eden birisiyim. Maça daha ısınamadan öldüğün zaman yeniden doğamıyorsun, rakiplerin ve senin canlarınız arttırılmış vaziyette ölmüyorsunuz, istediğin silahla gelemiyorsun, vs. ben Warzone hevesle indirip oynamış birisiyim, hiç sevmedim. Çünkü oynayamıyorum, bir kere işsiz gibi pusmuştum o zaman sağlam killer aldım ama pusmak çok sıkıcı.

Şahsen Battle Royale'den son derece nefret eden birisiyim. Maça daha ısınamadan öldüğün zaman yeniden doğamıyorsun, rakiplerin ve senin canlarınız arttırılmış vaziyette ölmüyorsunuz, istediğin silahla gelemiyorsun, vs. ben Warzone hevesle indirip oynamış birisiyim, hiç sevmedim. Çünkü oynayamıyorum, bir kere işsiz gibi pusmuştum o zaman sağlam killer aldım ama pusmak çok sıkıcı.
Warzonede 1 kere doğma hakkın var.Takımlıda ise ölmeden önce birini vurduysan onunla vs atıyorsun kazanırsan yeniden doğuyorsun.Ama ben yinde Black opsve yarfare 3 isterdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00