CoD Warzone oynanır mı?

681554

Decapat
Steam'de ücretsiz olduğunu gördüm. Oyunu indirmeden sorayım dedim sonra pişman olmamak için. Gerçekten indirmeye değer mi? Oyunda hileler çok fazla var mı? Daha önce oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

80 saatin ardından konsoldan oynayanlar yüzünden bıraktım oyunu aim assist olduğu için çok avantajlı oluyorlar.

Steam'de ücretsiz olduğunu gördüm. Oyunu indirmeden sorayım dedim sonra pişman olmamak için. Gerçekten indirmeye değer mi? Oyunda hileler çok fazla var mı? Daha önce oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Doğuda görev yapmış sonrada emekli olmuş askerliğini paşalar gibi yapmışisen sarar, ama keyif almak için giriceksen sıkar.

Oyunda ranked sistemi yok mu hocam? 100 level adam ile 10 level adam aynı yerde mi kapışıyor?

İlk çıktığı günden beri oynarım şu oyunu siz 1 level olarak başlasanız bile aynı maçınıza 1000 level adam veya 600 700 level adam gelir geliyorda hatta şu 1000 level sefası hileydi bir ara hala var mıdır bilmiyorum ve şöyle demeliyim ki bu oyunu bilen elamanlar yukarıda denildiği gibi 30 yıllık emekli profesyonel asker gibi oynuyor akşamı yükler sabahı silersiniz ve konsol oyuncuları ile çoğunlukla karşılaşırsınız onlardada aim assist oluyor Activision bunu kabul etmiyor ama var.

Oyunda konsolu olan arkadaşlardan dolayı bırakın 1. olmadı sonuncu olmanız bile olası bir durum. Adam beni daha paraşütteyken kitlenip öldürüyor. Bordo bereli askerliğini bu oyunda yapıyor millet. Ayrıca Call of Duty oyunun hile kaynağı oyun. Aşırı derecede hileci var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…