CoD Warzone oyun içinde grafik parlaması

blacksea7x

Hectopat
Merhaba, CoD Warzone oynuyorum fakat oyun içi Grafikler'im yüksekte, bina köşelerinde özellikle açık renkli binalarda grafik kenarları göz kırpma gibi parıldıyor yanıp sönüyor. SMAA 1X, 2X olarak denedim 2X'de biraz daha azalıyor ama sorun geçmiyor maalesef. Yüksek DPI ayarlarını geçersiz kıldım, grafik kartı sürücümü birkaç kez silip temiz kurulum yaptım. Oyunu sildim tekrar yükledim sorunumu çözüm bulamadım, ekran kartımı yeni sıfır olarak aldım. FPS 60 sabitledim, bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim, video çektim fakat yüklenmiyor siteye sanırım o yüzden yükleyemedim. Bina içi kapı kenarlarında da ışık sızıyormuş gibi parıltı oluyor yaklaşınca geçiyor. Herkesin bayramını kutlarım. Sistem özelliklerim:
  • Ryzen5 2600
  • MSI 1660 venus XS
  • 16 GB RAM
  • Lenovo 144 Hz 23" 1920X1080
  • Windows 10 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sniper uzaktan öyle gözüküyor oyunda onunla bir ilgisi olmasın? Yani size doğru dürbün açınca ya da binaların tepesinden herhangi bir yere.
Gerçi kapı kenarı demişsiniz. Yanlış anladım galiba :)
O muhabbeti biliyorum o değil, bina kenarları, ve açık renkli binalar da köşe ve üst kısımları parıldama gibi oluyor şöyle bir resim ekleyeyim video çekmiştim ordan ekran görüntüsü şeklinde aldım, resimde çok belli olmuyor ama fikir sahibi olmanız açısından normalde çok çok daha fazla.

Dosya Ekleri

• w2.png
    w2.png
    824 KB · Görüntüleme: 105
Anladım hocam. Valla benim de ayarlarım aşırı düşük olmamasına rağmen hatta laptop mönitörü olmasına rağmen görüntü çok pikselleşiyor. Ama CoD bunların çözümü için çalışıyor sanırım her oyuns girdiğimde optimizasyon güncellemesi yapıyor sanki git gide iyi oluyor gibi. Belki bu da bir sorundur çözerler inşallah.

Anladım hocam. Valla benim de ayarlarım aşırı düşük olmamasına rağmen hatta laptop mönitörü olmasına rağmen görüntü çok pikselleşiyor. Ama CoD bunların çözümü için çalışıyor sanırım her oyuns girdiğimde optimizasyon güncellemesi yapıyor sanki git gide iyi oluyor gibi. Belki bu da bir sorundur çözerler inşallah.
Pikselleşme de denilebillir yaşadığım sorun için.Sistemsel bir sorun değilse yapabileceğim bir şey yok zaten.Bütün sistemim sıfır sayılır içimi rahatlatmış olurum.

Aynı şekilde benim de yani nesneler belirli bir mesafeden pikselleşiyor yakınlaştıkça geçiyor. İçiniz rahat olsun sizin donanımınızda sorun olsa diğer şeylere de yansır. Reddit’ten de baktığım kadarıyla sorun var bu konuyla alakalı. Bakalım çözerler sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı