CoD Warzone oyundan atıyor

EXmust

Hectopat
Merhabalar. CoD Warzone oyuna giriş yaptığımda başlatıyorum ve bu ekrandan sonra oyundan atıyor oyuna başlamadan atıyor ve hiçbir uyarı vermiyor. Görselde gördüğünüz gibi. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

IMG_20220403_192313_N.jpg

IMG_20220403_192322_N~2.jpg

Dosya doğrulamasını yaptım kaç defa ama olmadı safe mod nasıl oluyor bilmiyorum yani denemedim.

Oyun doğru bir şekilde çalışmadığında bir sonraki açılışta sarı ünlem ile size soruyor, orada evet diyorsunuz.

Hata vermeden mi kapanıyor? Oyunun bütün grafiklerini olabildiğince düşürüp o şekilde dener misiniz?

Bir ara ben de bu tarz bir hata yaşıyordum sorun ise bir tane harita buna sebep veriyordu. Ne zaman o harita gelse kapanıyordu oyun. Farklı bir moda da girmeyi deneyebilirsinkz.

Hata vermeden mi kapanıyor? Oyunun bütün grafiklerini olabildiğince düşürüp o şekilde dener misiniz?

Bir ara ben de bu tarz bir hata yaşıyordum sorun ise bir tane harita buna sebep veriyordu. Ne zaman o harita gelse kapanıyordu oyun. Farklı bir moda da girmeyi deneyebilirsinkz.

Oyun grafikleri düşük denedim yine aynı sorun harita nasıl bilmiyorum ilk kez indirdim direk Battle royal giriyorum ok falan diyerek ilerliyorum görselde ki gibi bekliyor ve direk masaüstüne atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı