CoD Warzone ranked takım arkadaşı

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam iyi sabahlar, geceler hep bu konuyu yazmak istedim ama gerek duymamıştım artık dayanamıyorum. CoD Warzone 2025 oyunda neredeyse cok az Türk kitlesi var ve düzgün takım arkadaşı bulmak hayli zor. Normal resurgence oynayayım diyorum takımıma gelen insanlar ne yaptığı belli değil ama bu örnek, bunun benim için çok önemi yok oyunda biliyorsunuz ranked modu var sistemi güzel yapmışlar oynamak istiyorum ama ne eksik? Takım arkadaşı rastgele insanlar ile oynanmıyor bir önceki oyunda Warzone 3.0 de iyi kötü takımım vardı diamond rankımdı yeni oyunun çıkmasıyla ve oyunun rezil çıkmasından dolayı eski takımım dağıldı. Şu an ranked modunu oynamak istiyorum hedefim Crimson veya ıridescent olmak k&m oynuyorum oynayışım ortalamanın biraz üstü diye düşünüyorum eğer varsa oynayan beraber rank kasabiliriz normalde dediğim gibi yazma gereği duymamıştım ama son takımlarımdan sonra yazmak istedim. Tekrardan iyi sabahlar, geceler.

Selam hocam istersen oynayabiliriz tabii ben yeni başladım oyuna ve pek sağlıklı ilerlemedi sürekli bırak devam bırak devam şeklinde ilerledi şu an da tam zamanlı başlamayı planlıyorum rank olarak en fazla Gold görmüştüm Warzone 3 dönemi (kasma fırsatım çok olmadı belki daha yukarısını da görebilirdim) daha dün indirdim oyunu bir tık kolsuz gibi takılabilirim ama az biraz oynayarak rahat alışırım oynarız dersen DC .efesahin istek yollayabilirsin.

Derdimiz aynı yabancılarla oynamaktan nefret ediyorum. Hep son raddeye getirip takım arkadaşları yüzünden kaybetmek koyuyor.
Ekleyebilirsin. [TURK]dogacozel#8617184

Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığım için görmemişim daha doğrusu açtığım konu bile aklımdan çıkmış şu sıralar biraz yoğundu. Ben sizlere bugün istek atarım eğer friend request sayfasında LaexS görürseniz o benim, müsait olduğumda atacağım iyi günler.

Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığım için görmemişim daha doğrusu açtığım konu bile aklımdan çıkmış şu sıralar biraz yoğundu. Ben sizlere bugün istek atarım eğer friend request sayfasında laexs görürseniz o benim, müsait olduğumda atacağım iyi günler.

Sen kendi oyun içi adını yaz da ben de ekleyeyim. Evde olmadığım için kullanıcı adımı hatırlayamadım.

Takım arkadaşı rastgele insanlar ile oynanmıyor bir önceki oyunda Warzone 3.0 de iyi kötü takımım vardı diamond rankımdı yeni oyunun çıkmasıyla ve oyunun rezil çıkmasından dolayı eski takımım d
hala arıyor musun

Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığım için görmemişim daha doğrusu açtığım konu bile aklımdan çıkmış şu sıralar biraz yoğundu. Ben sizlere bugün istek atarım eğer friend request sayfasında LaexS görürseniz o benim, müsait olduğumda atacağım iyi günler.
bekliyoruz

Selam hocam istersen oynayabiliriz tabii ben yeni başladım oyuna ve pek sağlıklı ilerlemedi sürekli bırak devam bırak devam şeklinde ilerledi şu an da tam zamanlı başlamayı planlıyorum rank olarak en fazla Gold görmüştüm Warzone 3 dönemi (kasma fırsatım çok olmadı belki daha yukarısını da görebilirdim) daha dün indirdim oyunu bir tık kolsuz gibi takılabilirim ama az biraz oynayarak rahat alışırım oynarız dersen DC .efesahin istek yollayabilirsin.
ekleşelim hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı