KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #1 İmza kısmımda bulunan sisteme sahibim ve oyun için yeterli fakat oyunu açarken, sisteminiz yeterli oyun açılsa bile yavaş çalışır gibi bir uyarı alıyorum. Oyuna girdiğimde ise ya çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ya da direkt atıyor. Sebebi nedr?
İmza kısmımda bulunan sisteme sahibim ve oyun için yeterli fakat oyunu açarken, sisteminiz yeterli oyun açılsa bile yavaş çalışır gibi bir uyarı alıyorum. Oyuna girdiğimde ise ya çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ya da direkt atıyor. Sebebi nedr?
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #11 OS hatası yazıyor yani işetim sistemi hatası. Mevcut Windows sürümünüz oyunu desteklemiyor. Güncel sürümü indirip 64 bit kurulum yapın. Artı 0 Eksi
OS hatası yazıyor yani işetim sistemi hatası. Mevcut Windows sürümünüz oyunu desteklemiyor. Güncel sürümü indirip 64 bit kurulum yapın.