R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 CoD Warzone geliştirilmeye devam ediyor mu? Zamanında yüklemiştim zevk de almıştım ama yüksek GB diye sildim şimdi tekrar indirmek istiyorum ama kullanıcı incelemeleri hala çoğunlukla olumsuz olarak gözüküyor. Oynanılabilir durumda mı şu an?
CoD Warzone geliştirilmeye devam ediyor mu? Zamanında yüklemiştim zevk de almıştım ama yüksek GB diye sildim şimdi tekrar indirmek istiyorum ama kullanıcı incelemeleri hala çoğunlukla olumsuz olarak gözüküyor. Oynanılabilir durumda mı şu an?
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 5 Ocak 2025 #2 Çok ucup kaçıyolar ben denedim zevk alamadım. İlk çıktığında eğlenmiştim. Marvel Rivals dene. Artı 0 Eksi
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Enterprise_1071 dedi: Çok ucup kaçıyolar ben denedim zevk alamadım. İlk çıktığında eğlenmiştim. Marvel Rivals dene. Genişletmek için tıkla... Pek gözüm tutmadı ya saatlerimi vermem muhtemelen saatlerimi verebileceğim bir oyun arıyorum. Artı 0 Eksi
Enterprise_1071 dedi: Çok ucup kaçıyolar ben denedim zevk alamadım. İlk çıktığında eğlenmiştim. Marvel Rivals dene. Genişletmek için tıkla... Pek gözüm tutmadı ya saatlerimi vermem muhtemelen saatlerimi verebileceğim bir oyun arıyorum.
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 5 Ocak 2025 #4 raxee dedi: Pek gözüm tutmadı ya saatlerimi vermem muhtemelen saatlerimi verebileceğim bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben verdim saatlerimi... Artı 0 Eksi
raxee dedi: Pek gözüm tutmadı ya saatlerimi vermem muhtemelen saatlerimi verebileceğim bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben verdim saatlerimi...