CoD: Warzone sürekli büyük güncelleme alıyor mu?

Bizzat abimden biliyorum oynamayı bilmeme rağmen stg 44 Blueprint'i bütün attachmentleri takabiliyorduk sınır yoktu 2 saniyede adamı eritiyordu bana göre oyun kağıt üstünde değil ancak P2W oldu.

Hile varsa hiç başlamayayım CS:GO hilelerden valoyuda smurflerden bıraktım bir de P2W ve hile kaldıramam teşekkürler önerinin için.
Hile de P2W de yok merak etmeyin. Ayrıca sezon geçişlerinde geliyor sadece büyük güncellemeler. Ve depolamada bir artış olmuyor eskisinin yerine kurduğu için güncellemeyi.

Dostum beni ciddiye alma istiyorsan oyna oyun P2W falan değil hile zaten yok indir oyna sonuçta bot lobi yapan falan kalmadı kasarsın silahını oynarsın.
Haberin olsun şu anki Battle Pass'te verilen skin 30 metreden sonra görünmüyor ve halen patch gelmedi eğer indirdiysen görmediğin yerden ölürsen şaşırma dostum.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
@Terraxion bende güncelleme yaparken bilgisayardan yer eksiliyor ama indikten sonra geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…