CoD: Warzone Tracert testi nasıl yapılır?

Eraytekinn

Decapat
Merhaba.

TürkNet kullanıcısıyım, Call of Duty Warzone'a girdiğimde yüksek packet loss alıyorum. Bu konuyu TürkNet'e bildirdiğimde benden oyununun IP'si ile ilgili tracert testi istediler. Bu testi nasıl yapacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. Sorunum internet sitesiyle ilgili değil oyun ile ilgili. TürkNet'in bana yazdığı yazı aşağıdaki gibidir. Teşekkürler.

"Destek kaydınıza istinaden hizmetinizi inceledim. Herhangi bir sorunla karşılaşamadım. Başlat menüsünden arama kısmına "CMD " yazıp giriş yaptıktan sonra çıkan komut ekranında "ping" yazıp bir boşluk bırakıp giremediğiniz internet sayfasının ismini yazıp entere basmanız gerekiyor. İşlem tamamlanınca aynı ekranda "tracert" yazıp boşluk bırakıp giremediğiniz sitenin ismini veya Online oyunların IP adresini yazıp entere bastıktan sonra uygulama bitmiş hali ile çıkan ekranın görüntüsünü bize iletmenizi rica ederim. "

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı