angelmaker
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Lexar Thor 2x16
- Ekran kartı
- 4070 Ti SUPER
- Anakart
- ASUS B650M-R
- İşlemci
- Ryzen 7 9800X3D
Merhaba, Battlenet veya Steam, ikisinde de oyunu tekrar tekrar yukleyip denedim farkli PC'lerde ve Internetlerde fakat hicbir sekilde Play tusuna bastiktan sonra oyun acilmiyor, Anticheat yukleme ekrani geliyor ve bir kac saniye sonra kayboluyor, play tusu tekrar aciliyor ve bu dongu suruyor, oyunu hicbir sekilde launch edemiyorum, tum redistler veya DirectX her sey guncel, hepsini yeni guncelledim ve kontrol ettim, oyunu asla oynayamiyorum 70$ verilen bir oyun icin bu sekilde karsilik alinmasi bu kadar buyuk bir firma icin utanc verici.
Bu sorunu zaten eski kullandigim PC'de de yasiyordum fakat suanki PC'de de sorun yasiyorum bunun bir cozumu yok mu hala?
Battlenet'e Firewall'dan izin verdim, Yonetici olarak calistiriyorum, oyunu farkli disklere kurmayi denedim, vanguard vs tum Startup verilen servisler ve uygulamalari devre disi biraktim ve denedim, fakat hicbirisi ise yaramadi. Sistemi tekrar kontrol ettim her sey guncel fakat sorunun ne sistemde ne de internette olmadigini dusunuyorum cunku farkli sistemlerde ve internetlerde de denedim ve acilmadi.
Bu sorunu zaten eski kullandigim PC'de de yasiyordum fakat suanki PC'de de sorun yasiyorum bunun bir cozumu yok mu hala?
Battlenet'e Firewall'dan izin verdim, Yonetici olarak calistiriyorum, oyunu farkli disklere kurmayi denedim, vanguard vs tum Startup verilen servisler ve uygulamalari devre disi biraktim ve denedim, fakat hicbirisi ise yaramadi. Sistemi tekrar kontrol ettim her sey guncel fakat sorunun ne sistemde ne de internette olmadigini dusunuyorum cunku farkli sistemlerde ve internetlerde de denedim ve acilmadi.