Ben ilk çıktığından beri CoD Warzone oynayan biriyim ve oyunu packet loss yaşadığım için VPN ile oynuyorum. Geçtiğimiz haftalara kadar çok güzel bir şekilde gidiyordu bu sistem hatta yeni RAM bile aldım 2x8 16 GB yaptım sırf droplardan bıktığım için ama geçenlerde başıma bir olay geldi ve perma ban yedim. Olayla alakalı hiçbir açıklama iletimedi tarafıma ne activision ne de Blizzard tarafından, sadece uyarı pencerisi çıktı ve tamam dedim. Şok oldum durum karşısında. Neyse dedim yeni bir hesap açtım ve hala VPN ile giriyordum o hesaba. Maç aratmaya basar basmaz shadow ban yemiştim, maç bulmuyordu. Ardından 3 gün sonra VPN'siz denedim ve maç buldu bana ve tabii ki %50-%80 oranında bir packet loss vardı bağlantımda. Hemen çıktım oyundan ve VPN ile denedim. Ancak sonuç yine shadow ban gibi 5-6 saat maç bulmadı bana. Ardından yine 3 gün sonra VPN'siz girdiğimde maç bulmaya devam etti. Anlıycağınız VPN'e zafı var oyunun galiba. Ne yapacağımı bilmiyorum bu packet loss ile var mıdır bir bileniniz bu hatayı nasıl giderebilirim?