Pek bilgim yok ama işletim sistemim bildiğim kadarıyla iyi DxDiag açtığım zaman ekran kartım 4 GB RAM'im 16 GB ama oyunun grafik ayarlarında VRAM alanım 2 GB, ve en düşük kalitede bile oyunda kasmalar donmalar var. Yardımcı olduğunuz için şimdiden eyvallah.
Ekran kartının tam modelini yazar mısın? R7 240 ise oynayamazsın zaten. 250'de de aynı şekilde. 260x ise eğer çok stabil olmamakla beraber oynayabilirsin. Sistemin yetersiz bu konuda.
Bir forumdan öğrendiğim kadarıyla Gta 5 3800 ile 4100 arası vram kullanıyormuş. Gta 5 i çok akıcı şekilde yüksek görüntü kalitesinde oynayabiliyorum. Benim kafamı karıştıran nokta bu oldu.
Bir forumdan öğrendiğim kadarıyla Gta 5 3800 ile 4100 arası vram kullanıyormuş. Gta 5 i çok akıcı şekilde yüksek görüntü kalitesinde oynayabiliyorum. Benim kafamı karıştıran nokta bu oldu.
GTA 5 optimizasyon bakımından iyi bir oyun. Yıllardır yama ve patchler ile destekleniyor ve sorunlarının çoğu da çözülmüş durumda. Eski model sistemlerde bile neredeyse akıcı şekilde oynanıyor. Warzone için sisteminiz yetersiz maalesef.