bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Mart 2022 #1 Normalde sıkıntı yok şu an o klavyeden yazıyorum ama oyuna girince hiçbir tuş çalışmıyor lobide çalışıyor tuşlar.
Normalde sıkıntı yok şu an o klavyeden yazıyorum ama oyuna girince hiçbir tuş çalışmıyor lobide çalışıyor tuşlar.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #2 Oyun ayarlarından kontrolcü olarak gamepad seçilmiş olabilir. Ayarları bir kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
KS KS bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 4 Mart 2022 #3 Xen dedi: Oyun ayarlarından kontrolcü olarak gamepad seçilmiş olabilir. Ayarları bir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Klavye seçili bugün yeni klavye aldım eski klavyem çalışıyordu ayarlarla oynamadım deli olacağım. Çözüldü driveri kapatınca sorun kalmadı. Son düzenleme: 5 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Xen dedi: Oyun ayarlarından kontrolcü olarak gamepad seçilmiş olabilir. Ayarları bir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Klavye seçili bugün yeni klavye aldım eski klavyem çalışıyordu ayarlarla oynamadım deli olacağım. Çözüldü driveri kapatınca sorun kalmadı.
emre şenol Kilopat Katılım 2 Kasım 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #4 bevveR dedi: Klavye seçili bugün yeni klavye aldım eski klavyem çalışıyordu ayarlarla oynamadım deli olacağım. Çözüldü driveri kapatınca sorun kalmadı. Genişletmek için tıkla... nasıl aptın aynı sorun bende de var Artı 0 Eksi
bevveR dedi: Klavye seçili bugün yeni klavye aldım eski klavyem çalışıyordu ayarlarla oynamadım deli olacağım. Çözüldü driveri kapatınca sorun kalmadı. Genişletmek için tıkla... nasıl aptın aynı sorun bende de var
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 emre şenol dedi: nasıl aptın aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Sanıyorum klavyenin yazılımı var ise onu kapatıp çözmüş kullanıcı. Siz de öyle yapmayı dener misiniz lütfen. Artı 0 Eksi
emre şenol dedi: nasıl aptın aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Sanıyorum klavyenin yazılımı var ise onu kapatıp çözmüş kullanıcı. Siz de öyle yapmayı dener misiniz lütfen.