CoD Warzone'da maçlara girilmiyor

cgriTR

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar lobide maçlara girmeye çalıştığımda ani takılma oluyor. Oyuncuları bekliyor ve sonra tekrar başka maç arıyor. Bir türlü maçlara giremiyorum. Training'de ise giriyorum kasma, donma, takılma yapmıyor.

Selam arkadaşlar lobide maçlara girmeye çalıştığımda ani takılma oluyor. Oyuncuları bekliyor ve sonra tekrar başka maç arıyor. Bir türlü maçlara giremiyorum. Training'de ise giriyorum kasma, donma, takılma yapmıyor.

Maç araması başlattığınızda inanılmaz hızlı derecede ping artıyor mu? Eğer maça girdiğinizde 75 120 180 200 220 300 şeklinde hızlı hızlı artıyorsa matchmaking tarafından kara listeye alındığınız anlamına geliyor, eğer dediğim gibi ping artıyorsa sadece kara listeye alınmış insanlarla maça girersinizki zaten bulamaz bulsada 15 20 dakikayı bulur, buna Shadow ban deniyor, kalkma süresi 1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 3 ay gibi değişiyor Shadow Ban'li iken hiçbir maça zorla girmezseniz 1 hafta ya da 2 haftada kalkıyor, bu süre boyunca hesabınız işlenmiş yani gözden geçirilmiş oluyor saçma bir sistem olduğu doğrudur, eğer böyle bir şey yoksa Port Forward yöntemini deniyebilirsiniz. Ayrıca Shadow Ban yediğinizden emin olduğunuzda sakın ama sakın 3. parti Spoofer tarzı programlar kullanmayın, bu programlar Shadow Ban'ın süresini uzatır hemde bu sefer hesabınızın ban yemesini sağlar, tek çare beklemek eğer Shadow Ban yediyseniz.

Maç araması başlattığınızda inanılmaz hızlı derecede ping artıyor mu? Eğer maça girdiğinizde 75 120 180 200 220 300 şeklinde hızlı hızlı artıyorsa matchmaking tarafından kara listeye alındığınız anlamına geliyor, eğer dediğim gibi ping artıyorsa sadece kara listeye alınmış insanlarla maça girersinizki zaten bulamaz bulsada 15 20 dakikayı bulur, buna Shadow ban deniyor, kalkma süresi 1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 3 ay gibi değişiyor Shadow Ban'li iken hiçbir maça zorla girmezseniz 1 hafta ya da 2 haftada kalkıyor, bu süre boyunca hesabınız işlenmiş yani gözden geçirilmiş oluyor saçma bir sistem olduğu doğrudur, eğer böyle bir şey yoksa Port Forward yöntemini deniyebilirsiniz.
Ping en fazla 80 i gösteriyor ve ani takılma oluyor sonra tekrar yeni maç aramaya başlıyor

Ping en fazla 80'i gösteriyor ve ani takılma oluyor sonra tekrar yeni maç aramaya başlıyor

Demekki Shadow Ban yememişsiniz, Port Forward deneyebilirsin ya da "C:\Users\Kullanıcı Adı\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players" klasörünün içindeki her şeyi silip oyunu yeniden açabilirsin, bazen çözüyor, sonuçta yapımcısı Activision olan bir oyunda böyle sorunlar olması normal, bende çok çektim, eğer bunlar işe yaramazsa aklıma başka çözüm gelmiyor, bu arada CoD oyunlarını yıllardır oynuyorum ve o kadar iyi kavradımki eğer o gün iyi oynuyorsam hileye benzer vuruşlar sergiliyorum yani bende arada Shadow Ban yiyorum, 2 kez yediğimden dolayı bir daha Shadow Ban almayacağım kesinleşti, en azından bir işe yaradı Support.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı