VPN ile nasıl gireceğim daha önce hiç denemedim ?Sıkıntı internetten kaynaklı demek ki. Modemi resetlemeyi dene. Ya da VPN ile girmeyi dene.
Selam arkadaşlar lobide maçlara girmeye çalıştığımda ani takılma oluyor. Oyuncuları bekliyor ve sonra tekrar başka maç arıyor. Bir türlü maçlara giremiyorum. Training'de ise giriyorum kasma, donma, takılma yapmıyor.
Ping en fazla 80 i gösteriyor ve ani takılma oluyor sonra tekrar yeni maç aramaya başlıyorMaç araması başlattığınızda inanılmaz hızlı derecede ping artıyor mu? Eğer maça girdiğinizde 75 120 180 200 220 300 şeklinde hızlı hızlı artıyorsa matchmaking tarafından kara listeye alındığınız anlamına geliyor, eğer dediğim gibi ping artıyorsa sadece kara listeye alınmış insanlarla maça girersinizki zaten bulamaz bulsada 15 20 dakikayı bulur, buna Shadow ban deniyor, kalkma süresi 1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 3 ay gibi değişiyor Shadow Ban'li iken hiçbir maça zorla girmezseniz 1 hafta ya da 2 haftada kalkıyor, bu süre boyunca hesabınız işlenmiş yani gözden geçirilmiş oluyor saçma bir sistem olduğu doğrudur, eğer böyle bir şey yoksa Port Forward yöntemini deniyebilirsiniz.
Ping en fazla 80'i gösteriyor ve ani takılma oluyor sonra tekrar yeni maç aramaya başlıyor
VPN ile nasıl gireceğim daha önce hiç denemedim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.