Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #1 CoD Warzone yükledim, girdiğimde bir tek Battle Royale modu vardı multiplayer modu yoktu ve 88 GB'a yakın bir şey yüklemiştim. Team deathmatch en sevdiğim mod ve giremiyorum multiplayer oynamak için bir şey satın mı almamız gerekiyor?
CoD Warzone yükledim, girdiğimde bir tek Battle Royale modu vardı multiplayer modu yoktu ve 88 GB'a yakın bir şey yüklemiştim. Team deathmatch en sevdiğim mod ve giremiyorum multiplayer oynamak için bir şey satın mı almamız gerekiyor?
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 575 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #2 Warzone ücretsiz bir oyundur sadece Battle Royale oynayabilirsin. Multi modu Modern Warfare da var o da ücretli. Artı 0 Eksi
Warzone ücretsiz bir oyundur sadece Battle Royale oynayabilirsin. Multi modu Modern Warfare da var o da ücretli.
KS KS Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #3 Mete Doru dedi: Warzone ücretsiz bir oyundur sadece Battle Royale oynayabilirsin. Multi modu Modern Warfare da var o da ücretli. Genişletmek için tıkla... Kaç para peki? Artı 0 Eksi
Mete Doru dedi: Warzone ücretsiz bir oyundur sadece Battle Royale oynayabilirsin. Multi modu Modern Warfare da var o da ücretli. Genişletmek için tıkla... Kaç para peki?
M Mete Doru Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 575 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #4 Mehmet Kaan ayd dedi: Kaç para peki? Genişletmek için tıkla... Şu an Battle.net de 60 euro. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.261 Makaleler 3 Çözümler 196 14 Aralık 2021 #5 BR modun adı Warzone. Ne bekliyordun? Artı 0 Eksi