R rasoga Femtopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba. CoD WW2 oynuyordum oyunu kapattım bir süre sonra tekrar açtım. Sinematik sahnenin ortasında "fatal error 472 0" hatasını veriyor. Oyun orijinal Steam'den aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. CoD WW2 oynuyordum oyunu kapattım bir süre sonra tekrar açtım. Sinematik sahnenin ortasında "fatal error 472 0" hatasını veriyor. Oyun orijinal Steam'den aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Şebnem Ferah 15 Ağustos 2023 rasoga dedi: Hayır, kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğruladın mı?
KS KS R rasoga Femtopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #11 alanur dedi: İndirilsin sonra tekrar hata verecek mi diye bakın. Genişletmek için tıkla... Bir indirme başlatmadı. Benim başlatmam mı gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
alanur dedi: İndirilsin sonra tekrar hata verecek mi diye bakın. Genişletmek için tıkla... Bir indirme başlatmadı. Benim başlatmam mı gerek?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Ağustos 2023 #12 rasoga dedi: Bir indirme başlatmadı. Benim başlatmam mı gerek? Genişletmek için tıkla... 3 eksik dosya bulununca doğrulama sırasında indiriliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
rasoga dedi: Bir indirme başlatmadı. Benim başlatmam mı gerek? Genişletmek için tıkla... 3 eksik dosya bulununca doğrulama sırasında indiriliyor diye biliyorum.
KS KS R rasoga Femtopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #13 alanur dedi: 3 eksik dosya bulununca doğrulama sırasında indiriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
alanur dedi: 3 eksik dosya bulununca doğrulama sırasında indiriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Ağustos 2023 #14 rasoga dedi: Sorun çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi