YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Call of Duty WW2'de görüntü siyah beyaz önceden böyle bir sorunum yoktu. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
MgBasedLifeForm28 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 419 Çözümler 7 8 Ağustos 2021 #2 Dosyaları doğrulayın. Ayarları gözden geçirin. Eğer orijinal değilse üzgünüm, korsana destek yok Artı 0 Eksi
KS KS YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 MgBasedLifeForm28 dedi: Dosyaları doğrulayın. Ayarları gözden geçirin. Eğer orijinal değilse üzgünüm, korsana destek yok Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal dosyaları doğruladım ancak sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
MgBasedLifeForm28 dedi: Dosyaları doğrulayın. Ayarları gözden geçirin. Eğer orijinal değilse üzgünüm, korsana destek yok Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal dosyaları doğruladım ancak sorun devam ediyor.
MgBasedLifeForm28 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 419 Çözümler 7 8 Ağustos 2021 #4 Silinen üye dedi: Oyun orjinal dosyaları doğruladım ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Siyah beyaz nostalji efekti gibi bir ayar var onu denediniz mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun orjinal dosyaları doğruladım ancak sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Siyah beyaz nostalji efekti gibi bir ayar var onu denediniz mi?