Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.859 Makaleler 26 Çözümler 517 12 Mart 2020 #1 Arkadaşlar oyunda scop açarken veya yerdeki droplara bakarken o obje karıncalı bir şekilde gözüküyor. Bunun bir ayarı felan mı var?
Arkadaşlar oyunda scop açarken veya yerdeki droplara bakarken o obje karıncalı bir şekilde gözüküyor. Bunun bir ayarı felan mı var?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #2 Kenar yumuşatma kapalı mi? Ondan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.859 Makaleler 26 Çözümler 517 12 Mart 2020 #3 Lemi Galip dedi: Kenar yumuşatma kapalı mi? Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... AA SMAA 1X'de hocam. Burada daha belli oluyor. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Kenar yumuşatma kapalı mi? Ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... AA SMAA 1X'de hocam. Burada daha belli oluyor.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #4 Emir M. dedi: AA SMAA 1X'de hocam. Burada daha belli oluyor.Eki Görüntüle 513068 Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, diğer resimde de belliydi. MSAA'yi yükseltin ya da FXAA varsa onu acin. Tam emin değilim ama bunlardan olabilir. Son düzenleme: 12 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: AA SMAA 1X'de hocam. Burada daha belli oluyor.Eki Görüntüle 513068 Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, diğer resimde de belliydi. MSAA'yi yükseltin ya da FXAA varsa onu acin. Tam emin değilim ama bunlardan olabilir.
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.859 Makaleler 26 Çözümler 517 12 Mart 2020 #5 Lemi Galip dedi: Gördüm hocam, diğer resimde de belliydi. MSAA'yi yükseltin ya da FXAA varsa onu. Tam emin değilim ama bunlardan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz ayarlar yok sanırsam. Sadece Anti Alaising gözüküyor, onu da Filmic SMAA T2X yaptım. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Gördüm hocam, diğer resimde de belliydi. MSAA'yi yükseltin ya da FXAA varsa onu. Tam emin değilim ama bunlardan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz ayarlar yok sanırsam. Sadece Anti Alaising gözüküyor, onu da Filmic SMAA T2X yaptım.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #6 Emir M. dedi: Filmic SMAA T2X Genişletmek için tıkla... SMAA'da aynı aileden sayılır. O ayar ile oynayıp dene. NVIDIA mi ekran kartı? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Filmic SMAA T2X Genişletmek için tıkla... SMAA'da aynı aileden sayılır. O ayar ile oynayıp dene. NVIDIA mi ekran kartı?
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 12 Mart 2020 #7 Oyun her kapanıp açıldığında borderless oluyor onu fullscreen ayarına alıp çözünürlüğünüzü tekrar düzenleyin muhtemelen sorun böyle hallolur. Artı 0 Eksi
Oyun her kapanıp açıldığında borderless oluyor onu fullscreen ayarına alıp çözünürlüğünüzü tekrar düzenleyin muhtemelen sorun böyle hallolur.
KS KS Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.859 Makaleler 26 Çözümler 517 12 Mart 2020 #8 Lemi Galip dedi: SMAA'da aynı aileden sayılır. O ayar ile oynayıp dene. NVIDIA mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yok, AMD. Onu yapınca sanki biraz daha azalıyor ama çok az oluyor yine de. Emre Eryılmaz00 dedi: Oyun her kapanıp açıldığında borderless oluyor onu fullscreen ayarına alıp çözünürlüğünüzü tekrar düzenleyin muhtemelen sorun böyle hallolur. Genişletmek için tıkla... Evet, o sorun maalesef oluyor. Düzeltiyorum halbuki. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: SMAA'da aynı aileden sayılır. O ayar ile oynayıp dene. NVIDIA mi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yok, AMD. Onu yapınca sanki biraz daha azalıyor ama çok az oluyor yine de. Emre Eryılmaz00 dedi: Oyun her kapanıp açıldığında borderless oluyor onu fullscreen ayarına alıp çözünürlüğünüzü tekrar düzenleyin muhtemelen sorun böyle hallolur. Genişletmek için tıkla... Evet, o sorun maalesef oluyor. Düzeltiyorum halbuki.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 12 Mart 2020 #9 Her saat güncelleniyor oyun çok sık hata gideriyorlar düzelir inşallah daha iyi oyun zevki elde ederiz. Artı 0 Eksi
Her saat güncelleniyor oyun çok sık hata gideriyorlar düzelir inşallah daha iyi oyun zevki elde ederiz.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Mart 2020 #10 Emir M. dedi: Yok, AMD. Onu yapınca sanki biraz daha azalıyor ama çok az oluyor yine de. Genişletmek için tıkla... Programi standart mod ile mi kullaniyorsun? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Yok, AMD. Onu yapınca sanki biraz daha azalıyor ama çok az oluyor yine de. Genişletmek için tıkla... Programi standart mod ile mi kullaniyorsun?