S serkanf Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 63 Makaleler 1 3 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar oyunun Single Player bazı yerlerinde bu hatayı alıyorum. "Idxgıswapchain present failed GET device removed reason" Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Arkadaşlar oyunun Single Player bazı yerlerinde bu hatayı alıyorum. "Idxgıswapchain present failed GET device removed reason" Yardım eder misiniz?
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 3 Haziran 2020 #2 Muhtemelen cracktir oyununuz. Değilse Google'den aratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S serkanf Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 63 Makaleler 1 3 Haziran 2020 #3 SergioGnæbry dedi: Muhtemelen cracktir oyununuz. Değilse Google'den aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directx ile alakalı sanırım çünkü internette o tarz içerikler çıktı ama directx güncel Artı 0 Eksi
SergioGnæbry dedi: Muhtemelen cracktir oyununuz. Değilse Google'den aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... directx ile alakalı sanırım çünkü internette o tarz içerikler çıktı ama directx güncel