C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Diğer CoD oyunlarının da göründüğü menüde ücretsiz Warzone'a nasıl girebileceğimi anlamadım. Neden bu tarz bir menü yaparsın ki?
Diğer CoD oyunlarının da göründüğü menüde ücretsiz Warzone'a nasıl girebileceğimi anlamadım. Neden bu tarz bir menü yaparsın ki?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 15 Haziran 2024 #2 Battle royale sekmesi var oradan istediğin modu seçip girmelisin. Resurgence ile normal battle royale farklı girerken dikkat et.
Battle royale sekmesi var oradan istediğin modu seçip girmelisin. Resurgence ile normal battle royale farklı girerken dikkat et.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Grim Reaper dedi: Battle Royale sekmesi var oradan istediğin modu seçip girmelisin. Resurgence ile normal Battle Royale farklı girerken dikkat et. Genişletmek için tıkla... Warzone kısmına inip Battle Royale moduna bastığımda oyun dosyaları olan bir bölüme götürüyor orada Warzone olanın yüklemesini başlatıyorum doğru mudur hocam?
Grim Reaper dedi: Battle Royale sekmesi var oradan istediğin modu seçip girmelisin. Resurgence ile normal Battle Royale farklı girerken dikkat et. Genişletmek için tıkla... Warzone kısmına inip Battle Royale moduna bastığımda oyun dosyaları olan bir bölüme götürüyor orada Warzone olanın yüklemesini başlatıyorum doğru mudur hocam?